În această toamnă, Ocolul Pămîntului cu Acasă TV

Apropo.ro / 01.09.2008, 00:00
În această toamnă, Ocolul Pămîntului cu Acasă TV
Din septembrie, Acasă va începe să difuzeze producţiile proprii marca Promance, cinci telenovele latino-americane de succes, dar şi una rusească, zeci de filme de top de la Hollywood, un nou sezon al emisiunii “În al 9-lea cer”, cazuri impresionante la “Poveştiri adevărate” şi ultimele noutăţi mondene la “Poveştiri de noapte”.

Din America de Sud în Rusia

Pasiunea, intriga şi ura se întîlnesc din 8 septembrie, de luni pînă sîmbătă, în “Onoare şi nobleţe”, iar din 9 septembrie, componenta RBD Maite Perroni vine Acasă în “Iubire cu chip rebel”. Edith Gonzalez se întoarce cu telenovela despre care le-a vorbit fanilor din România la ultima sa vizită: “Pe cuvînt de femeie”, care începe din 13 septembrie. Din 15 septembrie, Acasă prezintă în premieră o telenovelă rusească cu audienţe uriaşe în ţara de origine, “Gheaţă de foc”, dar şi o superproducţie Televisa, “Toantele nu merg în Rai”.

Oferta de la Hollywood

Începînd din 13 septembrie, “Cinema Acasă” aduce filme de Oscar, actori de mare calibru şi regizori care au făcut istorie în cinematografie, cu “Legendele toamnei”, “Cu ochii larg închişi”, “Idilă de noiembrie”, “Miss Agent Secret 1 şi 2”, “Dragoste cu preaviz”, “Răsfăţaţii Americii” sau “Sunetul muzicii”.

Înapoi în România

Acasă duce telespectatorii “În al 9-lea cer” şi în această toamnă. Al doilea sezon al emisiunii porneşte în căutare de noi talente, care vînează premiul cel mare: un rol într-o producţie Promance. Andreea Pătraşcu şi Cabral vor fi gazdele show-ului începînd din 14 septembrie. Din 15 septembrie, telespectatorii Acasă vor prepara cele mai delicioase feluri de mîncare alături de Simona Mihăescu, în emisiunea “Reţeta de acasă”. Comedia romantică “Îngeraşii” are marea premieră pe 15 septembrie, cînd va demonstra cum trei “îngeraşi” de copii reuşesc să facă viaţa celor din jur un adevărat calvar.

Tot în septembrie debutează şi telenovela “Regina”, o producţie Promance cu buget record pe piaţa TV din România, care continuă povestea megasuccesului “Inimă de ţigan”. Aflat în pregătiri la Buftea, serialul “Doctori de mame” va prezenta un adevărat spectacol al vieţii şi al speranţei unui nou început.

Ioana Maria Moldovan şi Dragoş Stănescu continuă să fie alături de toţi cei care le cer ajutorul în emisiunea ”Poveştiri adevărate”, prin campania “De la inimă la inimă”. Sîmbăta, emisiunea îşi schimbă registrul şi face o incursiune în viaţa vedetelor din România. Iar seara, de luni pînă vineri, Cabral şi Mircea Solcanu prezintă în felul lor neconvenţional ”Poveştirile de noapte”.