În această vară, Andi Vasluianu pleacă într-un Super Trip în întreaga Românie!

De: Nicoleta Nicolae / 24.06.2015, 12:12
În această vară, Andi Vasluianu pleacă într-un Super Trip în întreaga Românie!
PRO TV pregăteşte o supercălătorie telespectatorilor români în această vară. Super Trip este un format tip reality-show şi va debuta în scurt timp la PRO TV.


Ghidul distracţiei şi provocărilor estivale va fi Andi Vasluianu, unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori români, care are la activ peste 100 de roluri în cinematografie şi teatru. Pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV, Andi Vasluianu a declarat: „De abia aştept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracţie si să ne bucurăm de vacanţa asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm şi la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs.”

Super Trip îmbină perfect distracţia şi provocările! O serie de concurenţi, grupaţi în echipe de câte 2 persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante şi apreciate obiective turistice. Călătoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive şi provocări pe cinste! Totuşi, un singur pas greşit şi totul devine un coşmar.
Perechile provin din medii diferite, cu ocupaţii şi hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul călătoriei, participanţii au şansa de a se cunoaşte şi de a se împrieteni, precum şi de a se distra împreună în cadrul celor mai amuzante provocări.
Formatul original – Coach Trip – deţinut de ITV Studios a fost difuzat în premieră de Channel 4 din Marea Britanie. Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de ţări, precum Andorra, Austria, Belgia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsă de Zucchero Media, casă de producţie care realizează şi formatul Visuri la cheie.
Despre oameni şi melci (regia Tudor Giurgiu), Cealaltă Irina (regia Andrei Gruzsniczki), Cea mai fericită fată din lume (regia Radu Jude), Hârtia va fi albastră (regia Radu Muntean), Marilena de la P7 sau California Dreamin’ (nesfârşit) (regia Cristian Nemescu) sunt doar câteva dintre filmele în care Andi Vasluianu s-a făcut remarcat cu rolurile sale.