În al 9-lea cer – Finala băieţilor

Apropo.ro / 05.05.2008, 00:00
În al 9-lea cer - Finala băieţilor
Pe 11 mai, Acasă TV difuzează finala băieţilor din cadrul emisiunii ”În al 9-lea cer”. Ninel, Andrei şi Claudiu luptă pentru un rol într-o producţie MediaPro Pictures şi îşi vor susţine probele alături de trei vedete feminine ale postului Acasă TV: Adela Popescu, Nicoleta Luciu şi Diana Dumitrescu.


Ninel Ciocoiu – Drumul spre celebritate

Fost barman, actualmente student în anul III la Facultatea de relaţii internaţionale şi studii europene, Ninel a jucat în trupele de teatru ale şcolii, şi-a format două trupe de muzică şi a dansat împreună cu o trupă pentru Alexandra Ungureanu şi Crush în deschiderea concertului Scooter. La prima întîlnire cu Acasă TV, Ninel a rămas impresionat de statura lui Cabral, de agitaţia din culisele emisiunii şi de… Adela Popescu: ”Adela este o bomboană, o dulceaţă, o minunăţie. Este foarte naturală, tot timpul zîmbeşte, este veselă, plină de viaţă, într-un cuvînt… Adela Popescu este om în adevăratul sens al cuvîntului”. Ninel se poate considera un norocos pentru că, în finala din 11 mai, va fi susţinut şi va juca alături de Adela.

Adela Popescu – De trei luni… în al 9-lea cer!

Pe 11 mai, Adela va schimba, pentru puţin timp, postura de prezentatoare a emisiunii de la Acasă TV cu cea de susţinătoare. Şi va interpreta împreună cu Ninel o scenă din telenovela ”Iubire ca în filme”. De altfel, şi povestea Adelei se poate compara cu cea a concurenţilor: ”Experienţa similară pe care am avut-o în urmă cu 4 ani demonstrează faptul că puţin curaj, puţină încredere, mult noroc şi puţin talent m-au ajutat să concretizez şansa care mi s-a oferit atunci. Acelaşi lucru este valabil şi pentru concurenţii de la , chiar dacă contextul este puţin diferit”. Tocmai de aceea, vedeta TV îl va susţine cu mare drag pe Ninel: ”De trei luni sînt la propriu ! Am mare încredere în toţi finaliştii şi o confirmare a spuselor mele este faptul că şi publicul şi juriul au votat să ajungă pînă aici. La Ninel, pe lîngă talentul evident, m-a mai încîntat şi faptul că a venit la aproape toate emisiunile pentru a-i sprijini pe alţi posibili contracandidaţi”.

Andrei Iliescu – Replici cu… Nicoleta Luciu

Pe 11 mai, Andrei va fi invidiat de mulţi bărbaţi, căci va avea şansa să joace alături de una dintre cele mai frumoase femei din Romănia. Împreună cu Nicoleta Luciu, Andrei va interpreta o scenă din telenovela ”Inimă de ţigan”. ”Cine nu şi-ar dori să joace alături de Nicoleta Luciu? Sînt foarte bucuros că o voi avea ca parteneră de secvenţă”. Deşi are ceva experienţă în preajma camerelor de filmat, fiind student la Jurnalism, Andrei a avut ceva emoţii cînd a intrat în direct. ”Diferenţa de la o emisiune înregistrată, precum cea de la facultate, şi una difuzată în direct, precum , a fost una destul de mare. Mai greu a fost pînă m-am obişnuit cu camerele şi cu ideea că am o singură şansă în faţa telespectatorilor şi nu trebuie să greşesc”. Cu siguranţă, îşi va stăpîni emoţiile în finală, mai ales că este obişnuit cu tensiunea din perioada în care a fost arbitru de fotbal.

Nicoleta Luciu – O graviduţă sexy

Interpreta Rozei din ”Inimă de ţigan” îl va susţine pe Andrei în finala din 11 mai: ”Este foarte hotărît, arată bine şi, din ce am văzut eu în ediţiile trecute, i se potrivesc foarte bine personajele romantice, uşor melancolice. Cel mai important pentru el este să joace din pasiune, să se concentreze şi să asculte toate sfaturile pe care le primeşte la repetiţii de la profesori şi de la regizor”. Cînd a fost Nicoleta în al 9-lea cer? ”Cînd am cîştigat concursul de frumuseţe, cînd am terminat şcoala de asistente, de fiecare dată cînd am primit un rol într-o producţie MediaPro Pictures. Am fost şi sînt în continuare în al 9-lea cer, de cînd am aflat că sînt însărcinată şi că voi avea un băieţel”.

Claudiu Frîncu – Emoţiile din culise

Atunci cînd a făcut primii paşi în Acasă TV, Claudiu a fost surprins de lumea de dincolo de micul ecran: ”Am avut ocazia să fiu în culisele postului şi să văd că emoţiile sînt foarte mari chiar şi pentru cei mai pregătiţi, iar aceste lucruri nu le poţi vedea stînd acasă, în faţa televizorului, ci numai împărtăşind alături de ei bucuria de a fi pe scenă. Am fost surprins de atmosfera din culise, nu mă aşteptam ca toţi să fie atît de deschişi şi de apropiaţi de noi”. În finală, va juca alături de Diana Dumitrescu – una dintre actriţele sale preferate – o scenă din ”Iubire ca în filme”. ”Diana este o fire veselă care ştie cum să transmită telespectatorilor emoţiile personajului ei. E o persoană plăcută, plină de umor şi, totodată, foarte sensibilă”, declară Claudiu.

Diana Dumitrescu – De partea cealaltă a baricadei

Actriţa din ”Războiul sexelor” de la Acasă TV va fi partenera lui Claudiu Frîncu şi împreună vor pune în scenă o secvenţă din telenovela ”Iubire ca în filme”: ”Acum o să trec şi eu de cealaltă parte a baricadei întrucît în urmă cu mai bine de o lună am fost în juriul acestei emisiuni. Sper să ne depăşim amîndoi emoţiile şi să iasă bine pentru că este o secvenţă scandaloasă”, a mărturisit Diana. Ce crede despre candidatul de la ”În al 9-lea cer”? ”Este plin de energie, mereu cu zîmbetul pe buze, dar puţin cam timid, după părerea mea. Cu toate astea, se vede că îşi doreşte să facă actorie şi cred că o să reuşească”. 

În al 9-lea cer
duminică, 16.30, Acasă TV