În bucătărie la Chef Scărlătescu

De: Mioara Tronaru / 16.06.2012, 05:00
În bucătărie la Chef Scărlătescu
Oricine, gurmand sau nu, îşi doreşte o alimentaţie cât mai diversificată, mai ales dacă aceasta implică preparate dintre cele mai gustoase.

Unul dintre juraţii de la Masterchef, Cătălin Scărlătescu, dezvăluie în următoarea ediţie a emisiunii Ce se întamplă, doctore? câteva idei menite să inspire mese delicioase, dar şi sănătoase. Drept exemplu, el va împărtăşi o reţetă de fish chowder – o supă cremă extrem de interesantă.
Pentru Chef Scărlătescu, hidratarea joacă un rol foarte important şi de aceea este atent când vine vorba de alegerea apei. Sfatul nutriţioniştilor să optăm pentru o apă cât mai pură, însă nu doar pentru băut, ci şi la gătit, deoarece temperaturile ridicate nu distrug toate substanţele chimice din apă.
La o alimentaţie corectă, cel mai bine se asortează sportul, în special în cazul dietelor. Când vine vorba de pierderi în greutate, bărbaţii sunt mult mai norocoşi decât femeile: slăbesc mai uşor! Însă, celor cu circumferinţa abdomenului de peste 100 centimetri, specialiştii le recomandă să ia măsuri. Astfel, în scurt timp, ei vor scăpa de ameninţarea unor boli grave, iar musculatura va fi una de invidiat. Cei care doresc să vadă ce exerciţii recomandă specialistul invitat pot urmări ediţia de mâine a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?.