În culisele Happy Hour cu Cătălin Măruţă

Apropo.ro / 05.11.2007, 00:00
În culisele Happy Hour cu Cătălin Măruţă
Încă de la prima ediţie, PRO TV este lider incontestabil de audienţă cu ”Happy Hour”. Dincolode buna dispoziţie din platou, Cătălin Măruţă povesteşte care este atmosfera din culisele emisiunii.
Invitaţi în cea de-a patra ediţie, Marius Moga şi Iulia Vîntur au avut parte de o primire inedită: ”Stabilisem cu Moga şi cu Iulia să intre cu maşina decapotabilă în studio. Numai că, ghinionul nostru, în ziua respectivă se turnase beton chiar pe intrarea în platou, iar asfaltul nu se uscase. Cu toate că oamenii s-au mobilizat, Moga şi-a făcut intrarea în platou cu maşina, însă pe beton proaspăt. Bineînţeles că a rămas atîta beton pe roţi încît acum trebuie să-i plătesc un cauciuc!”, se amuză Cătălin.
Altă întîmplare haioasă: ”Emisiunea începuse, dar mi-am agăţat nişte fire de la lavalieră şi am continuat să cobor fără ele. Cînd am încercat să vorbesc, mi-am dat seama că nu voi fi auzit, aşa că am încercat să recuperez ”instalaţia”. Mi-am sfîşiat cămaşa. În continuare, am putut vorbi, dar nu puteam să fac nici o mişcare. Pînă la primul calup de publicitate, a fost un chin”.
În platoul show-ului a călcat şi echipa de rugby a României: ”După emisiune, băieţii îmi tot spuneau că mi-au adus cadou un tricou, numai că nu-l mai găseau, aşa că, pînă la urmă, unul dintre ei s-a dezbrăcat chiar în studio. Vă imaginaţi că toate fetele erau absolut înnebunite! El voia să-mi ofere tricoul lui, care îmi vine pînă la genunchi! E clar că nu am cum să-l port, dar e o amintire frumoasă”.
 
Nici Lembit Opik nu a stat departe de distracţie. Parlamentarul britanic a continuat să cînte la muzicuţă şi în culise, smulgînd aplauzele echipei din spatele camerei de filmat.