În ediţia aniversară, lui Măruţă i s-a tăiat moţul la Happy Hour

Apropo.ro / 27.10.2008, 00:00
În ediţia aniversară, lui Măruţă i s-a tăiat moţul la Happy Hour
La împlinirea unui an de ”Happy Hour”, Măruţă s-a supus fără proteste ritualului tăierii moţului: cele două veveriţe din band-ul emisiunii au înşfăcat un foarfece şi l-au “executat”. Mai mult, pentru a duce la capăt această tradiţie, autorul aMăruţelor a ales dintre obiectele aşezate pe tavă... telecomanda!

Ediţia aniversară ”Happy Hour” din 22 octombrie s-a plasat pe primul loc în topul preferinţelor tele­spectatorilor, PRO TV fiind lider detaşat de audienţă. Astfel, aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmărit în minutul de aur (18.58) sărbătoarea din platoul ”Happy Hour”, PRO TV obţinînd o audienţă de 8,6 puncte de rating şi 27,2% din cota de piaţă.

În intervalul orar 17.46-18.59, emisiunea a fost lider de audienţă, înregistrînd, pe publicul din mediul urban, o audienţă medie de 6,1 puncte de rating şi 23,4% cotă de piaţă, aproape de trei ori mai mult decît Antena 1, cu 2,3 puncte de rating şi 8,9% cotă de piaţă.

În ediţia aniversară, în platoul de la PRO TV a sosit familia Dichiseanu, Ion şi Simona, proaspăt divorţaţi, dar şi fiica acestora, Ioana, şi soţul ei. Pe Happylica a sosit la ceas aniversar şi Rodica Mutu, mama celebrului Briliant. ”La mulţi ani!” a urat emisiunii şi Oana Chiţu, care i-a încîntat pe telespectatori cu muzica sa, un amestec de folclor românesc cu jazz, swing şi muzică ţigănească.