În Harghita se circulă în condiții de iarnă

Apropo.ro / 04.03.2014, 09:51
În Harghita se circulă în condiții de iarnă
În urma ninsorii din ultimile ore, drumarii au intervenit cu utilaje de deszăpezire pe mai multe drumuri importante din Harghita.

În Harghita a început să ningă marți dimineață, pe drumurile din județ depunându-se zăpada.

Pentru ca distractie si pentru ca informatie! Noi te placem, tu ne PLACI?

Seful de cabinet al prefectului de Harghita, Adrian Pănescu, a declarat că se circulă în condiții de iarnă pe drumul european 578 Băile Tușnad – Toplița, între Miercurea Ciuc și Gheorgheni, pe DN 12 A Miercurea Ciuc – Ghimeș și pe DN 13A Miercurea Ciuc -Odorheiu Secuiesc, pe caroabil acoperit cu până la două centimetri de zăpadă, precum și în sectoarele înalte ale celorlalte șosele naționale din județ.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Potrivit acestuia, până la ora transmiterii acestei știri drumarii au intervenit cu 24 de utilaje de deszăpezire și au împrăștiat aproximativ 100 de tone de material antiderapant, fără să fie semnalate evenimente rutiere.