In inchisorile mexicane e la fel de bine ca in libertate: femei si droguri la discretie!

Apropo.ro / 08.11.2011, 13:06
In inchisorile mexicane e la fel de bine ca in libertate: femei si droguri la discretie!
O inspectie inopinata la o inchisoare din Acapulco a dezvaluit viata "trista" dusa de detinutii mexicani: acestia aveau la dispozitia prostituate, marijuana, cocosi pentru lupte, arme albe si articole de lux.

Ciudata descoperire a fost facuta in noaptea de duminica spre luni, cand la inchisoare au sosit aproximativ 500 de politisti federali pentru a transfera 60 de detinuti catre inchisorile de mare securitate.

In timpul operatiunii, politistii au descoperit un grup de 19 prostituate, doi saci de marijuana si circa 100 de cocosi pentru lupte. Mai mult, desi inchisoarea este dotata cu zone separate pentru barbati si femei, sase detinute se aflau in zona rezervata barbatilor. Pe langa neregulile legate de „convietuirea” detinutilor, au mai fost gasite multe arme albe si articole de lux, in special televizoare cu plasma.

„Anchetam asupra posibililor responsabili”, a declarat purtatorul de cuvant al operatiunii federale, declansata acum o luna pentru a reduce violentele legate de confruntarile dintre grupurile de traficanti de droguri in aceasta regiune.