In India se construiesc 11 kilometri de autostrada pe zi!Dar in Romania?

Apropo.ro / 19.10.2011, 14:00
In India se construiesc 11 kilometri de autostrada pe zi!Dar in Romania?
In India, constructia de autostrazi depaseste imaginatia. Daca acum, in 2011, ei fac 11 kilometri de autostrada pe zi, in 2014 vor sa ajunga la 20 de kilometri de autostrada pe zi.

Pentru Romania, ceea ce se intampla in India pare de domeniul SF. La noi, in 2010, s-au finalizat putin peste 50 de kilometri de autostrada, ceea ce inseamna undeva la 130 de metri de autostrada pe zi.

In india, pe zi, se realizeaza 11 km de autostrada. Doar atat pot ei acum, caci guvernul este decis sa treaca la 20 de km de autostrada construiti zilnic, peste trei ani.

Care este reteta indiana? Managementul de proiect este foarte bine facut pe ultimii doi ani si jumatate. Se stie exact ce trebuie construit, exista bani si licitatiile au fost foarte transparente. Nu exista contracte „secrete”.

Declinul activitatii in domeniul imobiliar i-a facut pe constructori sa se indrepte si sa se specializeze pe constructia de drumuri, spun expertii.

Pana la finalul lunii martie 2012, India va anunta terminarea a 3750 de kilometri de autostrada inceputi in martie 2011, a declarat un oficial citat de Times of India.

Citeste mai multe detalii despre cati kilometri de autostrada se pot face intr-o zi, in India, pe stirileprotv.ro