În liceu, Andi Moisescu a transformat masina unui profesor in taxi!

Apropo.ro / 19.09.2007, 13:50
În liceu, Andi Moisescu a transformat masina unui profesor in taxi!
Noul sezon al emisiunii ProFMÂ’sCOOL a fost inaugurat cu hohote de ras de catre cei doi realizatori, DJ Escu si Bogdan Nicolai, care l-au avut invitat in studioul ProFM pe Andi Moisescu. Vedeta ProTV a povestit cateva dintre aventurile sale de licean si nu a omis fapul ca, din

Noul sezon al emisiunii ProFMÂ’sCOOL a fost inaugurat cu hohote de ras de catre cei doi realizatori, DJ Escu si Bogdan Nicolai, care l-au avut invitat in studioul ProFM pe Andi Moisescu.

Vedeta ProTV a povestit cateva dintre aventurile sale de licean si nu a omis fapul ca, din „razbunare”, a vopsit masina unui professor, in asa fel incat sa arate ca un taxi! Andi a spus ca „deghizarea” autoturismului a fost atat de reusita, incat saracul profesor si-a cautat multa vreme masina, desi se afla chiar sub ochii sai. In final, insa, el a recunoscut-o dupa numarÂ…

Andi si-a amintit ca, prin 1990, cand era in clasa a XI a, pentru a face rost de bani sa plece la mare, a vandut ziare in statia de metrou de la Piata Romana!

Cu banii stransi a reusit sa inchirieze o casuta la Costinesti pentru doua saptamani. Chiar daca, intr-o noapte, hotii au spart casuta si i-au furat totul, s-a ambitionat si a ramas la mare 3 saptamani, descurcandu-seÂ… din mila prietenilor.

Bineinteles, inca din liceu, Andi era DJ la toate petrecerile. In zilele in care se facea practica, fiind un liceu de profil, se organizau party-uri in fiecare seara, evenimente la care era „actorul principal”.

De altfel, la 17 ani si-a sarbatorit ziua la radio, iar petrecerea a fost on air toata noaptea, pentru ca microfonul a ramas deschis de la 10 seara pana la 6 dimineata.

„DJ-ii aveau pe atunci succesul pe care il au fotbalistii azi. Era o mare fita sa fii DJ”, a marturisit Andi la ProFM.

Chiar daca viata de licean a lui Andi Moisescu a fost plina de distractie, nu inseamna ca nu era timp si de scoala. „Trebuie sa recunosc sincer ca se invata”, a mai spus Andi Moisescu la ProFM.

Prima zi de scoala a insemnat pentru liceenii de la „Lauder-Reut” si inceputul unei aventuri in eter! Liceul „Lauder-Reut” din Bucuresti a intrat in reteaua ProFMÂ’sCOOL si, de acum, pe coridoarele sale se vor auzi cele mai tari beat-uri.

Luni, 17 septembrie, DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai si echipa ProFM’sCOOL au participat la inaugurarea postului de radio de la „Lauder-Reut” si au dat drumul la distractie.

Dupa o scurta interventie on air, Bogdan a predat stafeta elevilor, care au acum ocazia sa-si demonstreze talentul de DJ la propriul lor radio si sa faca atmosfera.

Proiectul ProFMÂ’sCOOL se deruleaza deja cu succes in cateva dintre cele mai importante licee din Bucuresti (C.A. Rosetti , Gheorghe Lazar, Jean Monet, Scoala Centrala), Brasov (Liceul de Informatica, Unirea), Deva (Liceul Decebal), TG Mures (Colegiul National Unirea) si Colegiul National H.C.C, din Alba Iulia.

Tags: