În Londra va fi deschisă o cafenea pentru pisici

De: Gabriela Voicu / 25.02.2013, 14:10
În Londra va fi deschisă o cafenea pentru pisici
O britanică va deschide în Londra prima cafenea pentru pisici, unde iubitorii de animale își vor putea savura cafeaua oricând în compania felinelor.

Prima cafenea pentru pisici va fi inaugurată la Londra, în urma unor donații care însumează peste 100.000 de euro, primite prin intermediul site-ului Indiegogo.

Antreprenoarea Lauren Pears deja caută un loc în zona Old Street a Londrei pentru a amplasa cafeneaua și speră ca până în luna mai a acestui an să o deschidă.

Femeia în vârstă de 30 de ani a găsit deja 10 – 15 clienți-feline, care provin de la Mayhew Animal Home din Kensal Green și pe care îi va aduce în noul local destinat lor.

Cafenea pentru pisici

Lauren a fost inspirată să pornească afacerea de cafenelele pentru pisici din Japonia și a intrat pe această nișă neexploatată în Londra pentru a le oferi britanicilor care nu își permit să crească pisici din cauza spațiului prea mic al locuințelor lor șansa să se bucure de prezența pisicilor la cafenea.

Cafeneaua va percepe o taxă celor care vor veni să viziteze pisicile acolo, însă cei care nu își permit vor avea posibilitatea de a se înscrie într-un program de voluntariat în cadrul căruia pot veni peste noapte să aibă grijă de pisici.

Antreprenoarea britanică a primit deja 300 de aplicații pentru acest job.

Anul trecut, și în Viena a fost deschisă o cafenea pentru pisici.