În luna aprilie, înnoiește-ți garderoba, alături de revista Glamour!

De: Dragos Tanase / 07.04.2014, 14:00
În luna aprilie, înnoiește-ți garderoba, alături de revista Glamour!
Între 7 și 13 aprilie are loc o nouă ediție de Glamour Shopping Week: zeci de magazine din București și din țară au pregatit pentru cititoarele Glamour promoții și discounturi de până la 30%.

Împreună cu numărul de aprilie al revistei GLAMOUR este disponibil și cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care cititoarele GLAMOUR pot avea reduceri și promoții de până la 30% în zeci de magazine din țară.

În luna aprilie, revista GLAMOUR își invită cititoarele să-și înnoiască garderoba, în cadrul săptămânii speciale de cumpărături, GLAMOUR Shopping Week. Începând de astazi, 7 aprilie, până duminică, 13 aprilie, cititoarele GLAMOUR pot să plece la shopping. Au o mulțime de magazine și branduri cunoscute care le vor oferi reduceri de până la 30% doar la prezentarea GLAMOUR Shopping Card la casa de marcat sau promoții speciale.

Ofertele speciale și reducerile de până la 30% la brandurile preferate sunt disponibile, în toată țara, in magazinele: Bata, B&B Collection, Be in time, Cărturești, Cielo Venezia, Desigual, Gatta, Guban, Karen Millen, Kendra, Marionnaud, Meli Melo, Melkior, Mio Bio, New Yorker, Nissa, OPTIblu, Pandora, Parfois, Pepper, SENSIblu, Sephora, Splend”or, Yves Rocher.

Mai multe detalii gasiti si pe www.glamourmagazine.ro

 

GLAMOUR este una dintre revistele internaționale de succes, cu 16 ediții pe întreg mapamondul: de la SUA la Marea Britanie, America de Sud, Rusia, Italia și Brazilia.

GLAMOUR a revoluționat piața revistelor pentru femei: ediția italiană a fost cea care a inventat formatul pocket-size în 1998, iar ediția britanică a revistei GLAMOUR a fost prima lansată direct în acest format, în 2001.

Aproape în toate țările în care a fost lansată a ajuns rapid pe numărul 1 ca număr de copii vândute. În Statele Unite a bătut toate recordurile, vânzând peste 2 milioane de exemplare pe lună!

GLAMOUR a fost lansată în România în noiembrie 2006. De atunci GLAMOUR este o prezență constantă pe lista oricărei fashionista.