În Luna Colgate, te intereseaza sanatatea ta!

Apropo.ro / 16.05.2006, 16:31
În Luna Colgate, te intereseaza sanatatea ta!
Cu ocazia lunii Colgate, compania Colgate-Palmolive România s-a implicat în susținerea programului educațional "Pentru ca te intereseaza Sanatatea Ta!", inițiat de Organizația Studenților Stomatologi din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat în saptamâna 8 – 12

Cu ocazia lunii Colgate, compania Colgate-Palmolive România s-a implicat în susținerea programului educațional „Pentru ca te intereseaza Sanatatea Ta!”, inițiat de Organizația Studenților Stomatologi din Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost organizat în saptamâna 8 – 12 mai 2006 cu sprijinul Facultații de Medicina Dentara din cadrul Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca și a fost prilejuit de cea de a 10-a aniversare a Organizației Studenților Stomatologi din Cluj.

Demersul educațional al programului a avut ca tema principala afecțiunile gingivale, și s-a înscris în nota manifestarilor organizate cu ocazia celei de-a noua ediții a Lunii Colgate – „Luna igienei orale pentru toți”.

Pe parcursul evenimentului au fost oferite participanților materiale educaționale referitoare la îngrijirea sanatații orale, precum și mostre gratuite de Colgate Total 12, beneficiile oferite de formula inovatoare a acestui produs, cu predilecție în prevenirea afecțiunilor gingivale fiind atestate de peste 140 de studii de cercetare stiințifica. În centrul orașului Cluj au fost amplasate doua puncte de informare prin care studenții împreuna cu cadrele universitare implicate în program au acordat sfaturi referitoare la practicile corecte de îngrijire orala.

Pentru Colgate-Palmolive, implicarea activa în manifestarile care educa oamenii în domeniul igienei orale este deja o tradiție. Compania investește anual într-o serie de programe educaționale adresate publicului larg, în care sunt implicați și medicii dentiști, toate având ca scop îmbunatațirea parametrilor sanatații orale pentru populația din România.

În cadrul evenimentului din Cluj au fost oferite 600 de taloane cu ajutorul carora participanții au putut beneficia de consultații stomatologice gratuite în cadrul Clinicii Universitare.