În luna mai dansăm cu Jazzy Jo pe ritmuri de „Maea”

De: Nicoleta Nicolae / 03.05.2015, 18:00
În luna mai dansăm cu Jazzy Jo pe ritmuri de „Maea”
„<> este o piesă efervescentă, funky, care te face să dansezi de fiecare dată când o auzi. Aş vrea ca toţi să privim viaţa ca pe un ring de dans, pentru că dansul este stropul de bucurie şi de nebunie de care avem nevoie din când în când.

HaHaHa Production sărbătoreşte luna mai cu muzică şi pasiune. Provocarea: în fiecare zi a lunii mai lansăm o piesă nouă pe canalul nostru de Youtube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], 31 de piese in 31 de zile, 16 artişti, două cd-uri, #maimusic.

Jazzy Jo este o prezenţă aparte pe piaţa muzicală din România. Artista reinventează muzica pop, aducând o combinaţie unică de influenţe jazz, swing, R’n’B sau funk.

Alături de echipa HaHaHa Production, în 2012, Jazzy Jo a lansat primul ei single: „Mi-ai intrat în cap”, o colaborare cu Dorian, care a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. Acesta a fost urmat de single-urile „A night in Bucharest”, o piesă jazz, care a reprezentat o noutate pentru scena mainstream a muzicii româneşti din ultimii ani, „Cuba” şi „Taci un pic”, o colaborare de succes cu Carbon.