În Mai, Dj Harra încinge boxele în Playboy!

De: Dragos Tanase / 13.05.2014, 11:20
În Mai, Dj Harra încinge boxele în Playboy!
În luna mai, o descoperi pe coperta Playboy, odată cu pictorialul lui Marius Bărăgan, pe DJ Harra, cea care încântă audiența din cluburile țării și ale lumii prin prestații lascive la platane.

Alături de ea, în pictoriale flamboaiante, playmate-ul Adriana Mitran dar și fete de pe alte meleaguri, pregătite pentru a încinge atmosfera: Viktorija Borciak din Lituania și Valery Sipkes din Olanda.

Oreste Teodorescu ne povestește în interviul ediției cum stă treaba cu paranormalul, cu televiziunea și cu prietenii, iar Grasu XXLvorbește despre rap, banii din muzică și emoțiile pe scenă.

În secțiunea Retro, regăsim nume sonore care au avut de-a face, la un moment dat, cu iepurașul: Cindy Crawford, Jayne Mansfield, Madonna, Andreea Bănică, Ileana Lazariuc, Raluca Lăzăruț, dar și Gabriel Garcia Marquez, Muhammad Ali, Elton John și Sean Connery.

Rămânând în spiritul retro, propunem un Top 15 al celor mai frumoase românce din anii 60-70-80, în care… ghici cine-i pe primul loc?

Citește și despre fața ascunsă ale marilor personalități ale istoriei și vei afla că, de pildă, lui Tesla nu-i plăceau femeile… plinuțe. Plus multe alte articole despre muzică, film, fashion, jocuri, food & drink.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de vineri, 9 mai.

Detalii pe www.playboy.ro .

Playboy – trăiește-ți viața!