În martie începe al doilea sezon al Hell”s Kitchen/Iadul Bucătarilor

De: Carmen Ulian / 24.02.2015, 12:00
În martie începe al doilea sezon al Hell''s Kitchen/Iadul Bucătarilor
Antena 1 va difuza din 9 martie cel de-al doilea sezon al Hell''s Kitchen, produs de Mona Segall. Producța va fi difuzată în fiecare luni și marți de la ora 20.30.

Un număr de 20 de bucătari vor intra în bucătăria Hell”s Kitchen și vor fi jurizați de chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

„Venim cu noutăți în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea. „Fiecare dintre noi trei, jurații, își va pune amprenta pe meniurile care vor ieși din bucătăria „Hell”s Kitchen” și va încerca să aducă noi și noi provocări pentru cei 20 de concurenți.”

Chef Cătălin Scărlătescu, acesta admite că în acest sezon va avea și cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenți. „Pretențiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noștri au urmărit primul sezon și au venit cu anumite așteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, jurații, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut și cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulți au experiență, povești frumoase legate de bucătărie, talent și ambiție să supraviețuiască iadului.”

„O experiență ca „Hell”s Kitchen” scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează și îl pregătește pentru o nouă etapă în această cariera”, declară chef Sorin Bontea.