In memoriam Paul Walker: Videoclipul „See You Again”, lansat de Vin Diesel!

Apropo.ro / 09.04.2015, 12:00
In memoriam Paul Walker: Videoclipul
Vin Diesel a lansat, în premieră - pe pagina sa de Facebook, videoclipul emoţionant al piesei “See You Again” aparţinând lui Wiz Khalifa şi Charlie Puth.

oFoto: WMGto: WFoto: WMGMG

Foto: WMG

În mai puţin de 12 ore, videoclipul piesei care apare în ultimele secvenţe din blockbusterul Furious 7 a strâns peste 40 de milioane de vizualizări şi mai mult de 800.000 de share-uri pe Facebook.

Regizat de Marc Klasfeld, videoclipul cuprinde imagini din Furious 7, precum şi un colaj cu cele mai memorabile momente din întreaga franciză.

Foto: WMG

 


Totodată, Wiz Khalifa a inclus un buton “call-to-action” prin care oamenii pot dona în contul fundaţiei lui Paul Walker – Reach Out WorldWide (ROWW). Pentru mai multe informaţii, accesaţi: https://www.roww.org/.

Foto: WMG

Wiz Khalifa a interpretat, de curând, “See You Again” în show-ul lui Jimmy Fallon de la NBC, alături de Charlie Puth.

Coloana sonoră a filmului Furious 7 reuneşte piese nemaiauzite până acum ale celor mai în vogă artişti hip-hop şi R&B inclusiv T.I., Young Thug, Iggy Azalea, Flo Rada, Sevyn Streeter, Juicy J, Future şi Mos Def.

Foto: WMG

Furious 7 marchează ultima apariţie cinematografică a lui Paul Walker, care s-a stins din viaţă în urma unui accident şi nu a reuşit să termine filmările.

Cu Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriquez în distribuţie, filmul este clasat pe primul loc în box office-ul american, conform imdb.com.