În New York, copiii sub 12 ani au voie să meargă în cluburi de noapte!

De: Carmen Ulian / 23.04.2014, 13:45
Se pare că New York-ul este cel mai tare loc pentru copii din lume. Este locul în care ei pot merge, oficial și legal, într-un club de noapte.

Fuzipop este o companie care organizează petreceri cu DJ și mult dans pentru copiii sub 12 ani. Petrecerile țin de regulă 3 ore și au loc o dată pe lună. Biletul de intrare pentru un copil și un părinte este de 20 de dolari, iar pentru o familie de 60 de dolari.

fuzipop

Este una dintre cele mai dorite și apreciate party-uri de copii. Aici, DJ-ul are vârsta de 9 ani și este acompaniat de o școlăriță de 8 ani, care a terminat cursurile unei școli de DJ din Brooklyn.

Compania a realizat acest proiect pentru a răspunde cerințelor celor mici care își doresc mereu petreceri precum văd la tineri și adulți și care trebuie să experimenteze și să se integreze și mai bine în comunitatea noii generații.

fuzipop

În Fuzipop rulează muzică de toate genurile, cei mici sunt bine păziți de personalul special angajat, servesc de la bar orice în afara alcoolului, din care pot bea doar părinții veniți în nightclub.