În Nigeria, canibalismul este în floare

De: Marian Andrei / 06.02.2014, 16:00
În Nigeria, canibalismul este în floare
Și nu oriunde, ci într-unul dintre cele mai mari orașe ale țării, Onitsha, unde poliția a descoperit că un hotel servea oaspeților preparate din carne umană.

Detaliile au ieșit la iveală marți, când polițiștii au arestat, în urma descinderii la un hotel al cărui nume nu a fost dezvăluit, 11 persoane.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cei 11, proprietarul hotelului, șase femei și alți patru bărbați, au fost reținuți după descinderea efectuată „la pont”.

În cursul percheziției au fost descoperite două capete umane „proaspete”, ambalate în celofan. Polițiștii au mai confiscat două arme de asalt AK-47, 40 de încărcătoare cu muniție și foarte multe telefoane mobile. 

„De fiecare dată când mergeam la piață, pentru că hotelul se află în imediata apropiere a pieței, observam persoane dubioase care intrau și ieșeau din hotel, așa că nu m-am mirat când am auzit de descoperirea polițiștilor”, a declarat un vânzător de legume.

Un pastor care a dat informații poliției a declarat că, acum câteva luni, când a mâncat la hotel, i s-a cerut un preț extrem de mare pentru o friptură – 700 de naira (aproximativ 3 euro), în condițiile în care un meniu complet pentru două persoane costă 1.500 de naira.

El s-a arătat dezgustat de faptul că a mancat, fără să știe, carnea unui semen de-al său și îngrijorat de aceste practici.