În noul videoclip Vama, Victor Rebengiuc e rege

Apropo.ro / 26.10.2011, 13:16
În noul videoclip Vama, Victor Rebengiuc e rege
Videoclipul celui mai nou single Vama - “Copilul care aleargă către mare”- îl are ca protagonist pe Victor Rebengiuc, în rolul unui rege singur şi trist.

„Am acceptat pentru că îl cunosc pe Tudor încă de mic, de când era student şi pentru că mi s-a părut scenariul interesant, incitant şi era o experienţă nouă pentru mine”, declară Victor Rebengiuc despre rolul din videoclipul Vama „Copilul care aleargă către mare”.
„Copilul care aleargă catre mare” reprezinta debutul regizoral al lui Tudor Chirilă. „Victor Rebengiuc a fost pentru mine Regele acestui videoclip din prima clipă în care m-am gândit la scenariu”
Totodată, Tudor Chirilă semnează scenariul videoclipului Vama. „Scenariul a venit firesc în urma versurilor. Cred că noi, oamenii, suntem, din păcate, fabricanţii, dar şi stăpânii fricilor noastre în jurul cărora construim ziduri înalte. Adesea ele se nasc din încercarea de a răspunde la întrebările majore ale omului şi din căutarea utopică a fericirii ca stare permanenta a fiinţei. Aşa că s-a născut metafora asta a unui rege într-un palat pustiu care caută duşmani inexistenţi”, spune Tudor Chirila
Filmările au durat două zile şi au avut loc pe plaja Mării Negre, în localitatea Corbu şi la Casino Sinaia. Costumele au fost create de Doina Levintza.
Videoclipul „Copilul care aleargă către mare” va fi lansat oficial pe 3 noiembrie.