În oraș cu fetele

Apropo.ro / 06.03.2006, 11:33
În oraș cu fetele
În timp ce barbații sunt triști ca nu au o zi a lor în calendar, femeile fac planuri de aniversare. Cea mai populara varianta: ieșitul în oraș, cu prietenele. "Unde sa-mi petrec, anul acesta, ziua de 8 Martie?". Aceasta este întrebarea care le framanta, zilele

În timp ce barbații sunt triști ca nu au o zi a lor în calendar, femeile fac planuri de aniversare. Cea mai populara varianta: ieșitul în oraș, cu prietenele. „Unde sa-mi petrec, anul acesta, ziua de 8 Martie?”. Aceasta este întrebarea care le framanta, zilele acestea, pe majoritatea femeilor. Noi am încercat sa aflam cum sarbatoresc vedetele. Nu de alta, dar am putea copia și noi cateva idei. Macar de 8 martie sa ne simțim ca niște staruri!

Dana Deac, amfitrioana emisiunii „Cafeaua cu sare”, de la Antena 3, este de parere ca e bine ca macar o data pe an femeile sa-și exersese „dreptul constituțional la libertate” și sa iasa doar cu prietenele în oraș. „Ziua trebuie sa înceapa cu un film sau un spectacol. Urmeaza vizitarea unui restaurant care sa aiba în mod obligatoriu, în meniu, un desert de mii de calorii. 8 martie trebuie sa se încheie, în aceeași formație, cu o porție consistenta de înot la o piscina dotata, tot obligatoriu, cu sauna și sala de masaj.” Așa a petrecut ea anul trecut. „Anul acesta voi petrece ziua de 8 martie în fața unui platou plin de praline la Bruxelles. Îmi voi completa deliciul cu un album de arta despre Rene Magritte în paginile caruia ma voi pierde”, dezvaluie vedeta tv.

Creatoarea de moda Rita Mureșan este pe aceeași lungime de unda, precizand ca, de 8 martie, femeile trebuie sa se faca frumoase și sa iasa cu prietenele în oraș. „Pot alege un restaurant, un club sau și mai bine, un spectacol de striptease. Masculin, desigur. Eu nu pot sa fac asta pentru ca în acest an, ca și anul trecut, sunt gazda – vine lumea la mine acasa”, adauga ea. Mult mai romantica, prezentatoarea de știri Diana Lascarescu îi introduce în ecuație și pe barbați. „O cina într-un cadru intim cu iubitul ar fi minunata”, sugereaza ea.

Delia Matache îi urmeaza sfatul, cu o mica modificare: „de 8 martie merg în oraș cu iubitul meu sa mancam”, precizeaza cantareața. Monica Ghiurco le sugereaza doamnelor sa încerce sa se simta speciale în fiecare zi, nu numai de 8 martie. Dar… „neaparat sa mearga la coafor și la cumparaturi”, spune știrista TVR.

Jojo, blonda cu accent moldovenesc de la Divertis își va petrece ziua de 8 martie alaturi de colegi, la filmari. „Așa s-a întamplat și anul trecut, pentru ca noi filmam pana în aprilie, cand intram în pauza. Dar daca aș fi libera, aș merge cu prietenele mele în oraș, la balet, dar în nici un caz la un show de striptease masculin, pentru ca mie îmi plac lucrurile mai rafinate”, a martusit ea. Nu doar Jojo sarbatorește prin munca, ci și Nico și Andra. „În ultimii ani, am cantat la foarte multe evenimente. Nu am sarbatorit niciodata ziua femeii, dar sa nu credeți ca nu am primit flori și bani…”, spune Nico, recomandandu-le femeilor mai norocoase ca în aceasta zi sa traga o fuga la munte cu iubitul la un hotel cu jacuzzi, piscina și tot ce trebuie.

Citește ce fac fetele pe 8 Martie numai în

Tags: