În “Pariu cu viaţa”, Ioana luptă pentru iubirea ei

De: Cătălina Matei / 20.02.2012, 11:45
În “Pariu cu viaţa”, Ioana luptă pentru iubirea ei
În episodul de luni, 20 februarie, la PRO TV, fanii serialului “Pariu cu viaţa” sunt martorii unei confrontări la Colegiul de Arte, ai unei întâlniri misterioase, dar şi ai situaţiei dramatice prin care trece Vlad.

iuliana matei alias cora din pariu cu viataÎn timpul orei de Teorie Muzicală, Ioana (Alina Eremia) şi Cora (Iuliana Matei) vor trece printr-un duel muzical cu o miză foarte mare, prin interpretarea aceleiaşi piese, „Tell Him”, a Barbrei Streisand şi Celine Dion: „Duelul porneşte de la faptul că noua pretendentă a lui Andrei, Cora, intervine în relaţia lor şi încearcă să i-l sufle pe Andrei. Îi propune un duel, să cânte împreună o piesă. Cea care va interpreta cel mai bine melodia va ieşi învingătoare şi îl va păstra pe Andrei”, spune Alina Eremia.

Perioada dificilă prin care trece Vlad culminează cu momentul în care acesta ajunge la cămin. În ceea ce-l priveşte pe Vlad Gherman, secvenţele filmate la casa de copii l-au impresionat până la lacrimi: „Cred că este foarte greu să trăieşti acolo. Am fost pătruns de starea de singurătate pe care o trăiesc acei tineri, iar pe la a doua dublă eram deja cu ochii în lacrimi”, însă discuţia cu un copil de la cămin, fan al serialului „Pariu cu viaţa”, i-a adus zâmbetul pe buze: „În drum spre rulotă m-a oprit un băieţel şi mi-a spus să nu mă mai iau de Ioana că . A fost amuzant, m-am bucurat că l-am văzut zâmbind, iar la sfârşit m-a luat braţe”, adaugă Vlad Gherman.
Întâlnirea şi interacţiunea cu doi actori de renume, precum Dan Condurache şi Rodica Lazăr, i-au insuflat lui Vlad Gherman, un artist la început de drum, încredere în talentul său: „Sunt doi actori extraordinari care îmi dau siguranţă atunci când joc. Sunt deschişi şi ai impresia că sunt de-o seamă cu noi pentru că deseori facem glume la filmări. Ne ajută să creştem actoriceşte mai repede decât ne aşteptăm. Chiar am simţit că doamna Rodica Lazăr vrea să-mi vadă părinţii şi că mă ceartă cu adevărat. Iar domnul Dan Condurache părea a fi un tată la secvenţa în care Vlad află ca urmează să ajungă la cămin”.

Tot luni, de la 20.30, Anca, interpetată de Cristina Ciobanaşu, se duce la Terra Park să-l cunoască pe Mihai, baiatul cu care vorbeşte pe internet, însă întâlnirea nu este nici pe departe una romantică, aşa cumse poate vedea în serialul „Pariu cu viaţa” de la PRO TV.