În pași de dans

Apropo.ro / 30.04.2006, 15:14
În pași de dans
Cu talpa plata sau un toc minuscul. Cu bareta, sau fara. Din panza sau piele. De zi, sau de seara. Sunt o mulțime de variațiuni ale aceleași teme: balerinii. Trebuie doar sa te hotaraști care ți se potrivesc cel mai bine. Știm, știm, pantofii cu toc fac

Cu talpa plata sau un toc minuscul. Cu bareta, sau fara. Din panza sau piele. De zi, sau de seara. Sunt o mulțime de variațiuni ale aceleași teme: balerinii. Trebuie doar sa te hotaraști care ți se potrivesc cel mai bine.

Știm, știm, pantofii cu toc fac picioarele sa para mai zvelte, mai lungi, mai… Ideea e ca nu-i rau ca din cand în cand sa lasam metatarsienele sa se odihneasca. Vorba aia, mersul pe jos face piciorul frumos, dar numai daca nu ești cocoțata pe tocuri.

Se pare ca anul asta se poarta extremele: ori tocuri foarte înalte, ori deloc. Oricum ar fi, cu cat au mai multe pietre, fundițe și alte nebunii, cu atat sunt mai chic.

Laura Cosoi e fan balerini. Are deja mai bine de 16 perechi. Numai saptamana trecuta și-a mai cumparat trei perechi de la Milano. „Îmi plac foarte mult pentru ca sunt foarte comozi și în același timp și foarte eleganți”, ne-a povestit Laura. Și totuși, designerii romani, propun în majoritate, pantofii cu toc. Laura are o explicație și pentru asta: „Pentru ca așa pot sa se exprime mai ușor. La balerini nu prea ai ce sa improvizezi în afara de țesatura sau niște aplicații, și atunci pentru ei e mult mai comod așa”.

Mihai Albu
Știu ca se poarta balerinii. Doar ca eu realizez o încalțaminte de seara, pentru ocazii mai speciale, în general pentru evenimente mai speciale, la care se preteaza cel mai bine tocul foarte înalt, sau mediu. Și apoi, aceasta este linia prin care m-am facut cunoscut e aceasta linie spectaculoasa.

Chiar daca unii spun ca balerinii pot fi purtați și la ținutele de seara, eu nu sunt de acord. Mie mi se pare ca la o ținuta spectaculoasa sunt potriviți niște pantofi cu toc.

Eu nu o sa fac niciodata balerini, pentru ca toate clientele mele vor pantofi cu toc. Balerinii sunt niște produse de serie, ori eu fac doar produse unicat, sau în numar foarte mic. Chiar daca vreo clienta mi-ar cere balerini, e mai complicat: îmi trebuie calapod.

Dana Savuica
Eu nu fac balerini, fac doar pantofi cu toc. De ce? Pentru ca balerinii nu se preteaza la pielea de șarpe. Eu așa-i vad. Am pantofi de zi, pantofi de seara, dar toate cu toc.

Descopera, în , o selecție a celor mai cool balerini pe care-i gasești în magazine, plus, în secțiunea beauty– tipsuri de folosire corecta a produselor autobronzante