În Playboy martie, Eleni Corfiatis ne arată…ce e dragostea

Apropo.ro / 01.03.2013, 08:00
În Playboy martie, Eleni Corfiatis ne arată...ce e dragostea
Pe coperta ediţiei din martie a revistei Playboy o puteţi admira pe Eleni Corfiatis. Jumătate grecoaică, Eleni este una dintre apariţiile elegante care nu pot trece neobservate în orice cameră s-ar afla.

Protagonistă a videoclipului „Ce e dragostea?”, semnat Bănică Jr. şi Marius Moga, frumoasa brunetă este un model de succes care se pregăteşte să ia cu asalt televiziunea.
Până atunci, Eleni ne ia cu asalt simţurile într-un pictorial fierbinte, marca Marius Bărăgan. Playmate-ul lunii este Claudia Cozma, o fată ambiţioasă despre care Playboy a aflat că strânge bani pentru a face un proiect inedit în România. Şi nu puteţi rata pictorialul cu Anna Grigorenko, ucraineanca a făcut furori în diverse ediţii internaţionale ale revistei Playboy, dar nu numai.

Eleni Corfiatis

Tot în acest număr Florin Piersic Jr. vorbeşte despre teatru, film, anti-cancanisme şi despre Seniorul cu a cărui carieră a fost (mai) mereu paralel, iar „Masterchef” Cătălin Scărlatescu – despre minunatele lui feluri de mâncare şi asocierea lor cu femeia. Mai mult, avem un interviu cu o trupă cool, venită din underground: Les Elephants Bizzares. Şi tot în martie, revista prezintă topul 10 mondial al celor mai renumite părţi ale corpului şi cum au reuşit ele să supravieţuiască morţii proprietarilor.

Eleni Corfiatis - Playboy

Oare ce-ar fi dacă am fi… Dumnezeu pentru o zi? Aflaţi din articolul despre fantasmele (pluri)sexuale, o lectură aproape obligatorie. Toate acestea, laolaltă cu multe alte articole din zona auto, hardware, fashion, film, muzică, jocuri, doar în Playboy martie. Trăieşte-ţi viaţa!
Noul număr Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de ieri, 28 februarie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro