In prag de festival, Mamaia e pustie! (poze)

Apropo.ro / 20.08.2009, 13:00
In statiunea Mamaia bate vantul si la propriu si la figurat, majoritatea turistilor neavand curaj sa faca baie in mare.

In statiunea Mamaia bate vantul si la propriu si la figurat.

Daca ieri soarele a fost mai generos, astazi nu vrea sa se arate mai deloc.

Plaja este aproape goala si ai impresia ca toamna si-a intrat, deja, in drepturi.

Majoritatea turistilor prezenti astazi pe plaja prefera sa stea departe de apa, doar cativa, mai curajosi, se aventureaza in valuri.

Cu toate ca litoralul este aproape gol si ca ne apropiem de sfarsitul sezonului, comerciantii tin de preturi si le mentin foarte ridicate.


Plaja din Mamaia, astazi la ora 11:00

Sa speram ca in zilele urmatoare vremea se va imbunatati si ca litoralul va deveni neincapator pentru zecile de mii de romani care vor sa mai prinda cateva zile de bronzat la malul marii.

Exista si o veste buna pentru turistii care n-au avut parte de prea mult soare in aceasta zi: pot asista din aceasta seara la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2009.

Pe o vreme atat de "morocanoasa" doar cativa turisti se aventureaza in valuri

plaja din Mamaia pe 20 august

In asteptarea soarelui, cei mici isi fac de lucru… prin nisip

Cea de-a 39-a editie a Festivalului Mamaia 2009 va avea loc in perioada 20-23 august, in incinta Teatrului de Vara Soveja, din Constanta, iar biletul de intrare costa 40 de lei.

Cei care nu au apucat inca sa ajunga la mare, pentru a urmari festivalul sau doar pentru a se bucura de litoral, pot profita de programul "O saptamana la mare", organizat de catre Federatia patronatelor din Turismul Romanesc, in perioada 1-30 septembrie.

Turistii vor putea opta intre 62 de hoteluri, de la o stea la patru, cu preturi cuprinse intre 159 de lei si 400 de lei pentru sase nopti de cazare.

Foto: Cosmin Bararu

RAMANETI ALATURI DE NOI CA SA AFLATI TOTUL DESPRE FESTIVALUL DE MUZICA USOARA MAMAIA 2009!