In premiera, in Romania, filmare 360 de grade la concertul Vunk “Un nou univers”

De: Nicoleta Nicolae / 25.08.2015, 09:00
In premiera, in Romania, filmare 360 de grade la concertul Vunk “Un nou univers”
Pe 7 octombrie, la cel mai mare eveniment multimedia al anului, trupa Vunk va oferi fanilor sai prin concertul “Un nou univers” nu numai o complexa experienta artistica, ci si o premiera in show-urile din Romania: o filmare 360 de grade, care permite oricarui iubitor al Universului Vunk sa priveasca spectacolul de pe scena Salii Polivalenta din toate unghiurile.

Un nou univers este despre a te intoarce la tine insuti, de a te cunoaste mai bine, de a ajunge sa te poti privi din toate punctele de vedere, din mai multe unghiuri. Din acest motiv incercam sa interpretam mesajul nostru si din punct de vedere tehnologic. Scena este un univers in care se intampla multe gesturi, reactii, actiuni discrete care nu pot fi vazute de toata lumea din sala. O filmare 360 de grade iti permite sa te poti juca cu unghiul din care privesti orice minut din concert, sa te invarti cu privirea pe scena si sa poti vedea, pe rand, ce fac toti cei de pe scena. Practic, te poti simti ca si cum ai fi intre noi pe scena”, spune Cornel Ilie.

Filmarea concertului “Un nou univers” la 360 de grade, cu camere in cele mai variate unghiuri, ofera un grad mare de interactivitate intre artisti si public si da fiecarui spectator sentimentul ca este regizorul acestui show. Aceasta pentru ca poate privi concertul de pe scena si din spatele ei, dar si din orice zona a salii. “Este si mai interesant pentru cei care vor fi in sala si vor vedea si concertul dupa, pentru ca vor putea alege momentele preferate sa le revada din toate unghiurile si sa retraiasca toata emotia lor. In plus, se vor putea juca si cu cele 360 de grade ale camerelor care vor fi in public si vor putea vedea ce prieteni au mai fost la concert impreuna cu ei”, adauga Cornel Ilie.

Desi tipul de filmare care va fi folosit de trupa Vunk la concertul “Un nou univers” este premiera in Romania, in showbiz-ul international a fost folosit de Paul McCartney, Dream Theatre sau Muse.

Biletele la concertul Vunk “Un nou univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalenta au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poştei Române, in benzinariile OMV şi online pe www.iabilet.ro.