În premieră în România, Johannes va fi călcat de un buldozer la ”I.Real”

Apropo.ro / 11.05.2009, 00:00
În premieră în România, Johannes va fi călcat de un buldozer la ”I.Real”
Cu pieptul gol, întins pe un cearşaf plin de cioburi care, în orice clipă, i-ar putea străpunge pielea, Johannes va aştepta în linişte uriaşa maşinărie care va trece peste el.

În prezenţa rudelor şi a celor apropiaţi, Johannes va încerca să iasă viu de sub buldozerul de 15 tone, care are toate şansele să îl strivească. Dacă va reuşi să treacă cu bine de acest număr incredibil, Johannes va fi responsabil cu încă o premieră pentru ţara noastră, după ce, anul trecut de Paşte, a fost îngropat şi a reuşit să iasă întreg de sub pămînt, dintr-un coşciug veritabil, deşi avea mîinile şi picioarele legate.

”Sînt atras în mod constant de astfel de riscuri şi mereu mă gîndesc cum ar fi dacă ai sta în faţa trenului fără să te fereşti pînă în ultima secundă, aşa cum am făcut eu în 2007, sau cum ar fi să te trezeşti îngropat de viu, cum s-a întîmplat la numărul de anul trecut”. Cît despre numărul de magie pe care telespectatorii îl vor urmări la PRO TV pe 20 mai, Johannes spune: ”Există două riscuri mari, pe care nu ai cum să le elimini… Unul este să greşesc eu, iar altul să greşească şoferul. În primul caz, se cheamă infirmitate pe viaţă, iar în al doilea – direct moarte!”, avertizează Johannes.

În ediţia din 20 mai, difuzată la PRO TV, Johannes va pune în practică un număr de magie cu greutate! În premieră în România, Johannes va fi călcat de un cilindru compactor de 15 tone şi va încerca să iasă viu şi nevătămat din întîlnirea cu acest utilaj