”În puii mei”: Mihai Bendeac le parodiază pe colegul său Cheloo

De: Cristiana Trifu / 21.02.2018, 11:46
”În puii mei”: Mihai Bendeac le parodiază pe colegul său Cheloo
Sub sloganul ”Te uiţi o zi, râzi o săptămână”, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 20.00, Mihai Bendeac şi echipa sa dau startul unui nou sezon al show-ului ”În puii mei”, care va fi unul plin de surprize.

Încă din primul episod, umorul de situaţie şi de limbaj se vor îmbina perfect cu ironia. Unul dintre personajele pe care Mihai Bendeac le parodiază în scheciurile sale va fi nimeni altul decât colegul său Cheloo, alături de care este jurat la iUmor.

Un alt personaj din muzica românească pe care Mihai Bendeac îl va interpreta într-o manieră extraordinară şi complet surprinzătoare, sâmbăta aceasta, la Antena 1, este Fuego.
Aşa cum i-au obişnuit pe telespectatori, actorii din show-ul ”În puii mei” vor pune în scenă şi personaje ajunse celebre pe Youtube şi pe reţelele de socializare. Astfel, parodia va atinge cote maxime în momentul în care Vlad Drăgulin va intra în rolul lui Alex Nicolas, devenit cunoscut printre internauţi drept ”Super-super”.

Ce alte personaje vor mai face deliciul publicului şi ce surprize au mai pregătit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta, 24 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

”În puii mei” este unul dintre showurile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audienţe, cât şi de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac au fost extrem de apreciate şi, nu de puţine ori, au devenit chiar virale pe internet. Telespectatorii pot urmări cele şase episoade ale ultimului sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.