În România: Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume

De: Carmen Ulian / 16.04.2014, 16:00
În România: Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume
Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, va fi organizată în premieră în România, pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia.

După ce anul 2013 s-a încheiat cu un festival în Miami la care 25.000 de oameni au dansat până la epuizare, Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a întors și se pregătește să revoluționeze 2014 cu turneul Unleash, se arată în comunicatul de presă remis de Events.

E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adaugă seturile celor mai buni DJ-i internaționali, acrobații la înălțime și, cel mai important, vopsele!„, spun organizatorii despre Life in Color.

Culori fosforescente, tunuri cu vopsea – pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea și pielea -, lasere spectaculoase, artificii, o producție impresionantă de talia Sensation sunt ingredientele turneului Unleash.

Fanii muzicii dance vor afla line up-ul în curând.

Life in Color este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la Life in Color și să fie ei înșiși… vrem să se dezlănțuie alături de noi„, spune cofondatorul Life in Color, Lukasz Tracz.

Singura regulă a petrecerii este de a purta alb, pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

În perioada 15 aprilie – 15 mai, biletele sunt disponibile la prețul promoțional de 80 de lei. Începând cu data de 16 mai până în ziua dinaintea concertului, biletele costă 100 de lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 de lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 de lei. Biletele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, și prin rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești.

Life in Color

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat cu asalt SUA, poziționându-se ca un eveniment unic, la care sute de mii de oameni au asistat și care îmbină muzica, arta, dansul și culoarea.

Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) și Committee Entertainment, Life in Color înseamnă conexiune – prin muzică, pasiune și mai ales culoare.