În sfârşit a recunoscut! Adevărul din spatele relaţiei. Liviu: ”Bianca era însărcinată. A renunţat la un copil ca să poată veni în Thailanda”

De: Alexandra Necsoiu / 18.07.2017, 13:15
În sfârşit a recunoscut! Adevărul din spatele relaţiei. Liviu: ”Bianca era însărcinată. A renunţat la un copil ca să poată veni în Thailanda”
Cel de-al doisprezecelea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” difuzat luni, 17 iulie, de la ora 20:30, a adus scene fierbinţi pentru două cupluri, dar şi momente dramatice în care unii dintre concurenţi au fost puşi faţă în faţă cu secretele din relaţiile lor, pe care le credeau bine păstrate.

Acest lucru s-a întâmplat chiar în cazul lui Liviu, care i-a făcut o mărturisire lui Ben, echipa aflând astfel informaţii şocante despre partenera acestuia: Bianca a rămas însărcinată după semnarea contractului pentru participarea la emisiune şi niciunul dintre ei nu a luat legătura cu echipa sau producătorii emisiunii pentru a discuta noua veste. A doua zi, el a fost chemat la testimonial pentru a lămuri aceste aspecte, mai ales că Liviu a invocat contractul semnat pentru a lua decizia ca Bianca să facă întrerupere de sarcină. Întrebat de reporterii emisiunii dacă Bianca a rămas vreodată însărcinată, el a spus iniţial că „nu”. Până la urmă a recunoscut că „da”, explicând  că în acel moment el s-a gândit că aveau două variante, „ori să facă avort, ori să venim aici”. La această discuţie, când i s-a spus că dacă ar fi întrebat ar fi aflat că acest contract era anulabil şi că nici nu se punea problema să existe consecinţe, el a spus că „am zis că să facă avort că noi trebuie să mergem neapărat că am făcut un contract şi trebuie să mergem în Thailanda”, vorbind despre faptul că „amândoi voiam să ne testăm iubirea cu adevărat”.

A urmat şi o ceremonie a focului cu Radu, unde Liviu şi-a asumat greşelile din relaţia cu partenera lui, a declarat că o iubeşte foarte mult pe Bianca, spunând că e dispus să o ierte şi să lupte pentru ea. El a vizionat şi un material cu declaraţiile Biancăi în care ea a spus că nu mai vrea să ştie nimic despre el, că singura fiinţă care îi lipseşte este Brutus, că nu s-ar mai întoarce la el şi că „mi-am dat seama prea târziu. Aici de fapt mi-am dat seama de multe lucruri. Niciodată nu-i pasă de mine. (…) El nu are sentimente, el zice lucruri numai să dea bine la televizor”, povestind şi despre lipsa ei de independenţă, dar şi despre neajunsurile financiare din relaţia lor, declarând că Liviu nu este bogat precum pretinde şi de fapt are foarte multe datorii, din ce ştie ea.

La rândul ei, Bianca a cerut să meargă special la ceremonia focului, împreună cu Sorin pentru a anunţa decizia ei, lucru nemaintâmplat până acum în emisiune. „De când am venit aici m-am tot gândit la relaţia mea cu Liviu şi mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc”, a declarat ea. Tot acum cei doi au vorbit despre apropierea lor, despre faptul că au stat mult de vorbă, au dormit împreună şi s-au sărutat. Cei doi au aflat că a doua zi vor avea parte de o întâlnire deosebită pe o insulă îndepărtată. Fără să ştie de declaraţiile lui Liviu, Bianca i-a povestit lui Sorin despre experienţa trăită atunci când a făcut avort.

Nici Aurel nu a trecut prin momente uşoare pentru că şi el a fost confruntat de Radu cu întrebări foarte directe legate de apropierea lui de Maria şi de atracţia evidentă faţă de ispită. Aurel a recunocut că în urmă cu o săptămână s-au sărutat, fiind convins că nu a fost filmat, deci că nu există o dovadă. Surpriza lui Aurel a fost foarte mare când a văzut imaginile cu Maria în apă. ”Eu am picat testul, chiar dacă nu am făcut nimic mai mult, pentru că mi-am dat seama că stau din obişnuinţă cu Alexandra. Nu este iubire”, a declarat Aurel, adăugând că nu poate să o anunţe pe Alexandra şi nu vrea să se revadă cu ea la ceremonia focului de la finalul emisiunii. Partenera lui a primit imaginile şi declaraţiile lui despre faptul că s-a îndrăgostit de Maria, apreciind asumarea lui. Alexandra a fost consolată de Raul, cu care a plecat la o întâlnire specială la elefanţi. Aici, Raul i-a făcut o surpriză, îndeplinându-i concurentei cea mai mare dorinţă de când a venit în Thailanda: saltul cu paraşuta. Şi pentru că nu a reuşit să câştige acest premiu la concursurile de pe insulă, el a cumpărat acest cadou din banii lui, oferindu-i concurentei experienţa mult visată.

Şi insula băieţilor a fost plină de adrenalină, pentru că Aurel, Cătălin, Liviu împreună cu ispitele Bianca, Deea şi Maria au plecat să se distreze la bungee jumping şi praştia umană, două activităţi pe care nu le vor uita prea curând. Cătălin şi Nicoleta s-au apropiat, iar ispita a spus că faţă de el simte o „chimie” pe care  nu a simţit-o faţă de Ben.