În sfârşit, Roxana Nemeş şi-a recunoscut relaţia! Cu cine l-a înşelat pe Radu Groza mai bine de un an

De: Nicoleta Nicolae / 06.08.2015, 09:26

În sfârşit, Roxana Nemeş şi-a recunoscut relaţia! Cu cine l-a înşelat pe Radu Groza mai bine de un an
După ce a şocat întreg showbiz-ul prin faptul că l-a părăsit pe Radu Groza după ani buni de relaţie, Roxana Nemeş a apărut la toate emisiunile tv susţinând sus şi tare că nu s-a despărţit de impresarul care a făcut-o celebră din cauza unui alt bărbat.


 Şi, culmea, deşi Radu Groza susţinea că ea este într-o relaţie cu un bărbat, blondina susţinea doar că vrea să fie singură. Acum însă, Roxana Nemeş a postat o fotografie pe contul ei de socializare în timp ce se află în braţele bărbatului pe care Radu Groza l-a indicat, în nenumărate rânduri, ca fiind cel cu care îl înşela de un an încoace. Mai exact, este vorba de Călin Hagima, un bărbat cu legături în lumea muzicii.

Contactat de Spynews.ro, Radu Groza a spus: ”Adevărul iese întotdeauna la suprafaţă. Ei sunt împreună de mai bine de un an. Eu am vorbit cu bărbatul din viaţa ei, i-am spus ce am avut de spus. Am aflat ulterior şi când mergea la el acasă şi mie îmi spunea că se duce, de fapt, la un salon de înfrumuseţare. Se întâlnesc pe ascuns de multă vreme, eu am fost şocat când mi-au povestit amici de-ai mei ce se petrecea cu ea şi de cât timp îmi era infidelă. Iar asta m-a deranjat, pentru că eu îi spusesem, încă de la începutul relaţiei, că aştept de la ea doar sinceritate, să fie destul de corectă să îmi spună când şi-a găsit un alt bărbat”, a spus Radu Groza.