In sfarsit zoom optic!

Apropo.ro / 23.05.2006, 13:48
In sfarsit zoom optic!
Ca si N73, Nokia N93 vine cu camera de 3,2MP si lentile Carl Zeiss, dar este primul telefon mobil cu zoom optic de 3x. Nu e singura calitate. Smartphone-ul este compatibil GSM, EDGE si 3G cu conectivitati absolut complete: infrarosii, Bluetooth si - atentie! - Wi-Fi (802.11b/g). Pozele

Ca si N73, Nokia N93 vine cu camera de 3,2MP si lentile Carl Zeiss, dar este primul telefon mobil cu zoom optic de 3x. Nu e singura calitate. Smartphone-ul este compatibil GSM, EDGE si 3G cu conectivitati absolut complete: infrarosii, Bluetooth si – atentie! – Wi-Fi (802.11b/g).

Pozele mari si clipurile VGA filmate cu camera integrata se pot vedea pe ecranul TFT de 2,4 inci care se roteste in doua sensuri, sau pur si simplu pe televizor, conectand cablul in lacasul TV-out al telefonului.

Bineinteles ca in sprijinul memoriei interne de 50MB vine si un card de memorie miniSD. Blog-ul personal il editezi direct de pe telefon cu softul Nokia Lifeblog 2.0. E de la sine inteles ca N93 stie sa redea o multime de formate audio-video si e capabil de videotelefonie cu o camera VGA aditionala, montata deasupra ecranului.

Trebuie sa ai rabdare pana in iulie, cand va fi lansat in majoritatea tarilor europene. Sunt sanse mari sa ajunga si in Romania.

Pret nespecificat; www.nokia.com

Sursa: