În Spania, Nikita lucrează cu Poliția la prinderea infractorilor români

Apropo.ro / 18.11.2013, 17:00
În Spania, Nikita lucrează cu Poliția la prinderea infractorilor români
În Spania, Nikita a declarat război infractorilor români. Ea colaborează cu Poliția la prinderea lor.

Nikita locuiește acum în Malaga, Spania, împreună cu familia ei. Spune că este sătulă și îi urăște pe românii care fac țara de rușine. Astfel, Nikita a decis să lupte împotriva lor.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zileVremea pe apropo

„Femeia cu suflet de bărbat”, cum mai este supranumită, este de părere că ei trebuie să plătească pentru faptele lor.

„Eu duc o viață cinstită în Spania, muncesc, îmi văd de treaba mea, însă mai sunt și conaționali de-ai noștri care sunt certați cu legea și comit diverse infracțiuni. Pe ei nu îi suport și vreau să plătească pentru ceea ce fac. Tocmai de aceea lupt cum pot împotriva lor”, a declarat Nikita.

„Colaborez cu autoritățile atunci când acestea mă solicită, mi se pare ceva normal. Dacă pot ajuta la prinderea unui tâlhar sau a unui violator este de datoria mea sa o fac. Nu suport infractorii, indiferent ce naționalitate au, și cred că locul acestora nu este pe stradă, ci după gratii. Vreau să fiu în siguranță când ies pe stradă să mă plimb cu fiica mea, nu să mă trezesc că mă atacă cineva și-mi dă în cap. Polițiștii spanioli mi-au mulțumit de câteva ori pentru că i-am ajutat să prindă infractori periculoși, iar pe viitor voi face tot așa”, a mai spus Nikita.