În Suedia este legal să te masturbezi în public

Apropo.ro / 20.09.2013, 18:45
În Suedia este legal să te masturbezi în public
Masturbarea în public, în Suedia, nu este ilegal să practici malahia în public. Datele problemei se schimbă când intervin câteva elemente...

De curând, un bărbat care se mastura pe o plajă publică a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală după ce instanța a dovedit că în acel moment el nu se uita la o persoană anume. Bărbatul s-a jucat doar cu el, astfel că nu a deranjat pe nimeni. Martorii au spus că el s-a ridicat de pe șezlong, și-a dat jos slipii și s-a apopiat de apă unde a început „treaba”.

Click aici pentru vremea în detaliu. Vremea apropo

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost imediat denunțat la Poliție. Mai departe, autoritățile au concluzinat că el nu a jugnit pe nimeni și nu a făcut rău nimănui prin actul său.

Autoritățile suedeze iau măsuri drastice din momentul în care cel care se masturbează are și o țintă în apropierea sa. În rest, este un gest pentru care nu ești arestat.

Un alt caz este al unui tânăr de 15 ani care a fost acuzat de agresiune sexuală după ce a rămas fără slipi în fața a două fete mai tinere decât el, totul în timp ce el se mângâia.

Oficialitățile susțin că atâta vreme când cel în cauză nu face rău nimănui, nu agresează persoane, nu molestează, etc, nu este vinovat.