În ultima saptamana surorile Basescu au dominat lumea mondena

Apropo.ro / 11.04.2005, 10:47
În ultima saptamana surorile Basescu au dominat lumea mondena
Tata e președinte. Cum procedam? Saptamana trecuta cele doua fete ale președintelui, Ioana și Elena, au împanzit ziarele. Pentru ca sunt fetele lui Basescu. Dar și pentru ca încearca sa mai scape de ștampila "fetele președintelui". Am descoperit doua

Tata e președinte. Cum procedam?
Saptamana trecuta cele doua fete ale președintelui, Ioana și Elena, au împanzit ziarele. Pentru ca sunt fetele lui Basescu. Dar și pentru ca încearca sa mai scape de ștampila „fetele președintelui”. Am descoperit doua stiluri complet diferite. Ioana, joviala ca întotdeauna și Elena, speriata de presa. Motivul? Tocmai faptul ca sunt surori, ne-au explicat psihologii.

Ioana s-a acomodat cu ziariștii înca de pe vremea cand l-a luat de buna voie și nesilita de nimeni pe Bodo, însa junioara Elena abia acum începe sa simta „sagețile” mediatice. Probabil iubitul ei, Radu Prunaru, care știe cu ce se mananca acest domeniu, fiind fotoreporter, a sfatuit-o sa stea cuminte… ca presa e un caine de paza care mușca. Unii spun ca și „tata Traian” i-ar fi spus sa evite aparițiile dese în presa și ieșirile în cluburi.

Saptamana trecuta însa a fost nevoita sa participe la o petrecere data în cinstea „înscaunarii” Catincai Roman ca redactor-șef al revistei Tabu, mai ales ca se afla pe coperta. Acolo am descoperit ochii frumoasei „Elena de Basescu”, ce-i drept „îndulciți” de verdele lentilelor de contact. Și ca tot veni vorba de ochi, va spunem ca nu s-au obișnuit înca cu aciditatea jurnaliștilor și la un moment dat s-au umplut de lacrimi. Deh, gena, seamana cu tata, de graba varsatoriu de lacrimi!

Și Ioana a fost în centru atenției, etalandu-și o pasiune ce le-a scapat pana acum curioșilor. Ea a caștigat o mențiune la un concurs de fotografie cu „opera” intitulata „Taxi in Havana”, ca tot are magazin de trabucuri. Pentru a evita speculațiile ca ar fi participat cu „pile”, ea s-a înscris în concurs cu numele de Ioana Marin, nume pe care, deși îl poarta dupa nunta, puțina lume îl asociaza.

Și pentru ca acum nu mai sunt fiice de primar, ci s-au mutat puțin mai sus, la Cotroceni, în zadar am încercat sa le dam întalnire pentru a ne povesti despre ele, una despre cealalta și amandoua despre tatal lor. Elena nu este de gasit și în plus a intrat în campul muncii…. la program, Ioana este și ea foarte ocupata. Le asiguram însa ca, în general, de ce ți-e frica, nu scapi. Ca doar așa îl asigura și tatal lor pe Adrian Nastase în campanie. A avut dreptate… și acum traiesc bine!

Citește mai multe despre fiicele președintelui roman și alte fiice de președinți numai în

Tags: