În vacanța de Paște, cei mici vor putea vedea filme gratuite într-un mall din București

De: Carmen Ulian / 03.04.2014, 14:45
În vacanța de Paște, cei mici vor putea vedea filme gratuite într-un mall din București
Într-un mall din nordul Bucureștiului, cei mici vor putea viziona filme gratuite în vacanța de Paște.

În vacanța de primăvară, copiii cu vârste sub 12 ani pot viziona gratuit cele mai apreciate animații din ultimii ani la Grand Family Festival, de la Grand Cinema & More din mall-ul Băneasa Shopping City. Festivalul pentru întreaga familie are loc între 14-18 aprilie la Grand Cinema & More, iar adulții beneficiază de un preț special al biletelor, de 15 lei.

Aflat la cea de-a patra ediție, Grand Family Festival este evenimentul prin care cinematograful din Băneasa Shopping City oferă întregii familii un prilej de a petrece mai mult timp împreună, într-un mod distractiv. Și în acest sezon, evenimentul aduce împreună cele mai îndrăgite filme de animație, pentru iubitorii de povești de toate vârstele.

Cel mai recent titlu care va rula în cadrul Grand Family Festival este „Goana după alune„, care a avut premiera în luna ianuarie a acestui an. Filmul povestește aventura veveriței Surly și a prietenilor săi, care plănuiesc un jaf în stil mare al unui magazin de alune. Ceea ce ei nu știu este că tocmai magazinul țintit de ei este ascunzișul unei găști notorii de spărgători de bănci. O altă producție cinematografică foarte apreciată de către cei mici este „Pe Urmele Dinozaurilor„, care îmbină divertismentul cu experiența educativă. Animația-documentar aduce la viață, în 3D, fascinanta viață a creaturilor preistorice prin povestea unui dinozaur tânăr, care ajunge eroul familiei sale.

Primăvara filmelor în familie aduce pe marele ecran nouă animații, în fiecare zi de luni până vineri, în vacanța de Paște. Printre celelalte filme de succes care fac parte din Grand Family Festival se numără: „Aventuri în Zambezia„, „Justin și Cavalerii„, „Khumba„, „Păsări libere„, „Stă să plouă cu chiftele 2„, „Sunt un mic ticălos” și „Ștrumpfii 2„.