În vara asta te distrezi cu prietenii la mare, gratis!

Apropo.ro / 07.08.2013, 16:02
În vara asta te distrezi cu prietenii la mare, gratis!
ProTv Magazin și Disney Channel au lansat un concurs pentru adolescenți, premiul cel mare fiind o excursie la mare, unde împreună cu patru prieteni pe care îi iei cu tine vei avea parte de "cel mai tare weekend".

ProTv Magazin și Disney Channel au lansat un concurs pentru adolescenți, premiul cel mare fiind o excursie la mare, unde împreună cu patru prieteni pe care îi iei cu tine vei avea parte de „cel mai tare weekend”, cu jocuri pe plajă, concursuri, dans sincron și provocări asemănătoare cu scene din filmul „Plaja adolescenților”.

Intră pe http://5lamare.protvmagazin.ro/, vezi trailerul filmului „Plaja adolescenților” și postează o fotografie în care imiți un personaj din noul film care va fi difuzat de Disney Channel sau o poză din cea mai tare vacanță de vară pe care ai avut-o.

 


 

Pozele în care sunt imitate personaje din film au cinci șanse, iar cele din vacanțe au o șansă la premiu, câștigător fiind cel care adună până în 29 august cele mai multe like-uri. La fiecare cinci like-uri acumulate la pozele înscrise în concurs se adaugă câte o șansă. Premiul doi este un iPad cu husă semnată de actorii principali din film Ross Lynch și Maia Mitchell și se vor acorda zece premii trei, constând în summer-kit-uri cu accesorii de plajă.

Eroii din „Plaja adolescenților”, surferii McKenzie și Brady, călătoresc pe un val magic și eșuează într-un film cu petreceri pe plajă, un film nebun, retro și clasic. Ei trebuie să își dea seama cum să se adapteze sau să nu schimbe cursul lucrurilor și să încerce să se întoarcă acasă.

Din distribuție fac parte Ross Lynch, în rolul lui Brady și Maia Mitchell, în rolul lui McKenzie, Grace Phipps, în rolul lui Lela, Garrett Clayton în rolul lui Tanner, John Deluca în rolul lui Butchy, Chrissie Fit în rolul lui Cheechee, Kevin Chamberlin în rolul lui Dr. Fusion și Steve Valentine în rolul lui Les Camembert.