În vizorul legii pentru că și-a vopsit casa în ROZ (Video)

Apropo.ro / 02.05.2013, 10:00
În vizorul legii pentru că și-a vopsit casa în ROZ (Video)
O britanică a cheltuit mulți bani pentru a-și renova recent casa. Primăriei nu i-a plăcut și i-a cerut să o renoveze din nou....

Când Ann și Mark Kennedy și-au renovat căsuța lor veche din Hennford, Devon, nu s-au gândit că vor avea probleme cu autoritățile locale. Și-au vopsit întreaga casă în culoarea roz.

Cei doi au fost chemați recent la Primărie pentru a declara de ce anume au ales această culoare, pe care autoritățile o văd mai degrabă drept roșu.

 


 

Ann și Mark au menționat că este același roz pe care casa l-a avut dintotdeauna, ba chiar încă de la cumpărarea ei în urmă cu 12 ani.

Am cheltuit peste 1.500 de dolari pentru a ne renova casa, inclusiv pentru a o vopsi. Când am terminat am invitat o persoană autorizată de la primărie pentru a ne da acordul final, dacă este totul în regulă. Nimeni nu ne-a spus nimic atunci, iar acum suntem chemați să dăm justificări. Nu mai înțelegem nimic„, spune Ann.

Sesizarea avenit după ce Primăria a primit o singură plângere din partea unor vecini ai lui Ann. Ei sugerau un roz ceva mai deschis, căci cel existent se confundă ușor cu roșul… ca la casele de toleranță.

De altfel, culoarea roz este una comună în rândul caselor de tot felul, din Marea Britanie.