Inaki Saez si-a depus demisia

Apropo.ro / 25.06.2004, 10:35
Inaki Saez si-a depus demisia
Antrenorul Inaki Saez și-a depus demisia din funcția de selecționer al Spaniei, în urma eliminarii de la Euro-2004, informeaza presa spaniola. Potrivit sursei citate, Federația Spaniola de Fotbal va renunța, vineri, în mod oficial, la serviciile lui Saez,

Antrenorul Inaki Saez și-a depus demisia din funcția de selecționer al Spaniei, în urma eliminarii de la Euro-2004, informeaza presa spaniola.

Potrivit sursei citate, Federația Spaniola de Fotbal va renunța, vineri, în mod oficial, la serviciile lui Saez, deși tehnicianul anunțase, marți, ca va ramîne selecționer al Spaniei.

Postul de radio „Cadena Ser” și cotidianul „Marca” susțin ca tehnicianul spaniol, al carui contract cu federația este valabil pîna în 2006, și-a pus de fapt postul la dispoziția forului fotbalistic și a președintelui acestuia, Angel Maria Villar, în cadrul unei ședințe ce a avut loc miercuri seara.

Federația Spaniola de Fotbal a anunțat însa, într-un comunicat, ca ședința de miercuri a avut ca scop examinarea, împreuna cu Saez, a „situației create în urma deciziei tehnicianului de a ramîne antrenorul echipei naționale pîna la Cupa Mondiala din 2006”.

În urma ședinței, Villar a amînat pentru vineri o conferința de presa programata inițial joi.

Mediafax