Inapoi in cusca!

Apropo.ro / 30.10.2011, 22:51
Inapoi in cusca!
Animalele salbatice au compromis un meci de fotbal. Intamplator era vorba de Petrolul - Steaua.

Un animal cu doua picioare a sarit pe gazon si i-a dat perversa lui Galamaz. Altii cu doua picioare, de data asta din echipa Stelei, in spirit de turma, au luat dreptatea in propriile crampoane. Sa ziceam ca erau socati. Ca era „legitima aparare”. Sa zicem.

Dupa ce am vazut in seara asta, mi-e clar. Fotbalul adevarat ramane pe playstation. Desi si acolo au introdus tacklingul. Probabil vor introduce si turbulentii din tribune care sar pe verde si ataca jucatorii. Pentru ca se vrea spectacol. Si sangele e spectacol.

Prieteni, vremea gladiatorilor a apus! Intr-o era in care unii merg de-a busilea la moaste, altii ingenuncheaza civilizatia in prime time. Si intr-o lume in care navigam prin lume pe smartphone-uri cu touchscreen, aripile de ingeri ni se transforma in gheare si pumni. Suntem atat de animale incat unii sarim gardul, ca la Ploiesti, iar altii sorbim subiectul cu o voluptate terifianta.

Nu va mai ganditi la Apocalipsa, la 21 decembrie 2012. Nu va mai ganditi la stadioane de cinci stele. Nici la eutanasierea cainilor vagabonzi.

Revitalizati industria siderurgica. Avem nevoie de otel. Sa facem custi si sa bagam animalele in ele, pana nu ramanem prea putini oameni in meciul asta numit viata.

P.S.: Meciul a fost suspendat dupa pauza, la scorul de 2-0 pentru Steaua. Detalii despre meci si desfasurarea evenimentelor, pe ProSport.ro!