„Încă îi mai doresc moartea lui Marian Drăgulescu”

De: Mia Nicolescu / 11.11.2012, 11:44
Războiul dintre Larisa și multiplul campion Marian Drăgulescu continuă. "Din nou mă cheamă în judecată", a declarat Larisa, fosta soție a gimnastului.

„Mă dezamăgește din ce în ce mai mult. Din nou mă cheamă în judecată. Vrea să nu mai plătească nicio cheltuială pentru sănătatea ei. Nu înțeleg de ce face chestia asta. El spune că cere limitarea cheltuielilor medicale ale fetiței. Pensie alimentară nu a mai plătit de vreo 2 ani […] Încă îi mai doresc moartea, nu m-am răzgândit. El mi-a spus că are acum o altă familie și nu-l mai interesează”, a declarat fosta soție a lui Drăgulescu.

Însă de partea gimnastului este actuala lui soție, Corina, care susține exact contrariul celor spuse de Larisa și, mai mult, zice că are și dovezi că Marian a plătit pensia alimentară copiilor.

Larisa și Marian Drăgulescu

„Cei doi au fost căsătoriți și au doi copilași. Din păcate, fetița s-a născut cu un defect de auz. Am aici un document, din 2008, care atestă că Marian a plătit peste 23 de mii de euro pentru implantul cohlear al fetiței. A doua parte a operației s-au ocupat niște oameni care ne-au ajutat. Dar s-a pierdut hârtia. Ea a pierdut-o. Din momentul divorțului și până în prezent exită niște chitanțe. Marian a plătit până în 2010 pensia alimentară. El nu a mai plătit de atunci. Însumând toate aceste chitanțe depășește până în prezent cu peste 12 mii de euro. Adică, Marian atunci când a avut bani, i-a dat și ei mai mult”, a povestit Corina Drăgulescu în platoul emisiunii „Happy Hour”.

FOTO: Publimedia