Inca o bila neagra pentru romani

Apropo.ro / 30.06.2008, 16:24
Inca o bila neagra pentru romani
Daca Piturca a prins un zar bun si a fost nominalizat in top 10 selectioneri ai Euro 2008, nu la fel se poate spune si despre jucatori.

Comisia Tehnica a UEFA a anuntat azi lista celor 23 de jucatori care formeaza lotul echipei turneului final, intre care nu se regaseste niciun jucator al Romaniei.

Lotul cuprinde noua spanioli, patru rusi, trei nemti, doi olandezi, doi reprezentanti ai Portugaliei si cate unul de la nationalele Turciei, Croatiei si Italiei, componenta fiind urmatoarea:

Portari: Gianluigi Buffon (Italia), Iker Casillas (Spania), Edwin van der Sar (Olanda).

Fundasi: Bosingwa (Portugalia), Philipp Lahm (Germania), Carlos Marchena (Spania), Pepe (Portugalia), Carles Puyol (Spania), Iuri Jirkov (Rusia).

Mijlocasi: Hamit Altñntop (Turcia), Luka Modrici (Croatia), Marcos Senna (Spania), Xavi Hernandez (Spania), Konstantin Zirianov (Rusia), Michael Ballack (Germania), Cesc Fabregas (Spania), Andres Iniesta (Spania), Lukas Podolski (Germania), Wesley Sneijder (Olanda).

Atacanti: Andrei Arsavin (Rusia), Roman Pavliucenko (Rusia), Fernando Torres (Spania), David Villa (Spania).

Comisia Tehnica a UEFA este compusa din urmatorii tehnicieni: Andy Roxbourgh (Scotia), Jean Paul Brigger (Elvetia), Jerzy Engel (Polonia), Gyorgy Mezey (Ungaria), Morten Olsen (Danemarca), Holger Osieck (Germania), Roy Hodgson (Anglia), Gerard Houllier (Franta) si Jozef Venglos (Slovacia).

 

Citeste si:

Piturca e in Top 10 antrenori la Euro 2008! Astia-s chiori?

Piturca e in Top 10 antrenori la Euro 2008! Astia-s chiori?

Cotidianul Corriere dello Sport a intocmit un clasament al selectionerilor de la Campionatul European, in care Victor Piturca se claseaza pe locul opt, inaintea lui Donad…
Spania este noua Campioana a Europei

Spania este noua Campioana a Europei

Reprezentativa Spaniei a devenit noua Campioana a Europei, pentru a doua oara in istorie, dupa ce a reusit sa invinga selectionata Germaniei, cu scorul de 1-0 (1-0), in f…
Spania s-a calificat in finala Euro, dupa 24 de ani

Spania s-a calificat in finala Euro, dupa 24 de ani

Reprezentativa Spaniei s-a calificat in finala Campionatului European de fotbal, dupa ce a invins, cu scorul de 3-0 (0-0), selectionata Rusiei, intr-un meci disputat pe s…
Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Cine a gresit? PITURCA sau MUTU?

Intr-un interviu acordat cotidianului EVZ, Piturca da vina pe Mutu pentru ratarea calificarii in sferturile de finala de la Campionatul European din Austria si Elvetia.

Jocul zilei

Clipul zilei

Pound Ice Walls Politist in dificultate
Sparge peretii de gheata! Cuvinte cheie: politist, monolog,
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza