Inca o evolutie reusita pentru Niculae

Apropo.ro / 15.07.2002, 09:42
Inca o evolutie reusita pentru Niculae
Echipa Sporting Lisabona, antrenata de românul Ladislau Boloni, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida amicala dispuata, sîmbata, pe teren propriu, cu gruparea franceza Olympique Lyon. Golul echipei portugheze a fost marcat din penalti de Rui Bento, în minutul 62, în timp ce pentru

Echipa Sporting Lisabona, antrenata de românul Ladislau Boloni, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida amicala dispuata, sîmbata, pe teren propriu, cu gruparea franceza Olympique Lyon.

Golul echipei portugheze a fost marcat din penalti de Rui Bento, în minutul 62, în timp ce pentru Olympique Lyon a înscris, în minutul 53, Sonny Anderson.

Atacantul român al echipei Sporting Lisabona, Marius Niculae, a intrat pe teren în minutul 53, în locul lui Ricardo Fernandes. Penalitul a fost acordat echipei lui Boloni în urma unui fault comis în suprafața de pedeapsa asupra lui Marius Niculae.

În urma evoluție pe care a avut-o în meciul cu Olympique Lyon, cotidianul „Record” a notat despre atacantul român ca nu are înca încrederea pe care o avea alta data, dar muncește mult pentru a redeveni jucatorul pe care nimeni nu vrea sa-l aiba în cale. Publicația citata a precizat ca Marius Niculae este un luptator, care nu renunța niciodata la o pasa trimisa de coechipieri.

Sursa: www.mediafax.ro