Încă șase confirmări la cel mai mare festival al verii din București, Metalhead Meeting 2015!

De: Dragos Tanase / 22.03.2015, 15:00
Încă șase confirmări la cel mai mare festival al verii din București, Metalhead Meeting 2015!
Probabil unul dintre cele mai mari nume ale scenei de black metal internaționale, suedezii de la DARK FUNERAL, vor cânta anul acesta la festivalul de patru zile, Metalhead Meeting 2015, în premieră în România. Aceștia vor cânta în a doua seară de festival, alături de marele headliner al serii care va fi anunțat cât de curând alături de multe alte trupe.

Pe lângă suedezi, METALHEAD Meeting anunța prezența în cadrul festivalului ce va avea loc între 11 și 14 iunie, pe Cotroceni Open Air din București, unde vor cânta trupele:

Cruachan (Irish folk metal – Irlanda)
Heidevolk (păgân folk metal – Olanda),
Wind Roșe (symphonic power metal – Italia)
Winterhorde (black metal – Israel)
Arcanorum Astrum (death metal – Rusia)
Negura Bunget (black metal – România).

Dark Funeral – alături de celelalte 6 trupe nou anunțate – se alătură line-up-ului Metalhead Meeting unde vor cânta alături de nume precum Bloodbath (death metal  supergroup cu membri Opeth, Katatonia și Paradise Lost – Suedia), Amorphis (prog/folk metal – Finlanda), Turisas (power/folk – Finlanda), Triptykon (avant-garde/gothic – Elveția), Primordial (celtic black metal – Irlanda), The Sirens (gothic metal supergroup format din Liv Kristine, Anneke van Giersbergen și Kari Rueslatten), Lacrimas Profundere (gothic metal – Germania), Bucovina (folk metal – România), Demonical (death metal – Suedia), Centinex (death metal – Suedia), Antimatter (melancholic rock – UK) sau Dew Scented (thrash metal – Germania).

Multe alte trupe vor fi anunțate în curând. Metalhead Meeting își propune să fie cel mai mare festival al verii din București cu 4 zile de concerte live cu peste 30 de trupe pe diferite stiluri de rock metal și peste 30.000 de oameni !

Abonamentele de 4 zile pentru festival au prețuri începând cu 99 de lei iar campingul costa de 10 lei de persoană, tot pentru patru zile. Abonamentele se gsesc pe www.iabilet.ro și în toate rețelele și punctele fizice de vânzare de bilete din toată țara. (Eventim.ro, Myticket.ro, Bilete.ro)

Seara de joi ne va oferi și un show aniversar „CARGO – 30 de ani”, pentru care găsiți în vânzare și bilete de doar o singură zi cu prețuri de la 35 de lei.

Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, în spatele Afi Pallace Cotroceni.

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială a festivalui: www.metalhead.ro/mhm/