Inca un atacant la Steaua: Jaime La Torre

Apropo.ro / 27.01.2008, 12:01
Inca un atacant la Steaua: Jaime La Torre
Cotidianul Libero a scris ca atacantul Jaime La Torre, ultima oara la Universitario de Deportes din Peru, va ajunge marti in Romania pentru a semna cu FC Steaua.

Cotidianul Libero a scris ca atacantul Jaime La Torre, ultima oara la Universitario de Deportes din Peru, va ajunge marti in Romania pentru a semna cu FC Steaua, managerul sportiv Adrian Ilie confirmand, pentru MEDIAFAX, ca acesta va ajunge la echipa a doua.

Sursa citata a notat ca jucatorul va ajunge gratis la Steaua, deoarece contractul sau cu Universitario a expirat la finalul anului 2007. "Aveam angajament pana la finalul anului trecut, iar clubul nu a crezut de cuviinta sa-l prelungeasca. Nu mi-au spus nimic si am incheiat conturile cu ei. Marti ajung la Steaua cu cartea verde in mana", a spus La Torre.

Adrian Ilie a declarat ca la Torre este un atacant peruan in varsta de 21 de ani, de perspectiva, care va semna un contract pe sase luni cu optiune de prelungire. "La Torre va merge la Steaua II. Daca va confirma, il vom opri si de la vara. Am spus ca ma voi ocupa si de echipa a doua, pentru a face o trupa puternica si acolo, care sa dea jucatori primei echipe. Zilele acestea vor mai veni cativa atacanti din Romania la Steaua II", a spus Ilie.

In acest moment, Steaua are in lot opt atacanti: Dayro Moreno, Jose Moreno, Andres Mendoza, Habib Habibou, Nicolae Dica, Adrian Neaga, Romeo Surdu si Valentin Badea. "Alte achizitii? Depinde daca vor mai fi plecari de jucatori, pentru ca eu spun ca in acest moment lotul este complet", a adaugat Ilie.

Oficialul stelist a afirmat ca spera ca in scurt timp sa fie gasita echipa si pentru Vasilica Cristocea, dupa ce atacantul Victoras Iacob a semnat cu FC Kaiserslautern, Dorel Zaharia este aproape de o plecare in China, la Tianjin Teda, locul sase in ultima editie de campionat, iar mijlocasul Marius Croitoru mai ramane sa ajunga la un acord cu o grupare din Israel, cel mai propabil Hapoel Tel Aviv, dupa ce cluburile s-au inteles.