Inca un botez de cosmar, inca un bebelus in pericol de moarte

De: Tanase Dragos - Marian / 10.11.2011, 09:54
Inca un botez de cosmar, inca un bebelus in pericol de moarte
Dupa cazul recent din Bucuresti, inca un bebelus a fost la un pas de moarte, cu ocazia botezului sau. De data aceasta, evenimentul a avut loc la Brasov.

O fetita de sase saptamani era sa se inece in cristelnita, atunci cand preotul a scufundat-o brutal, de trei ori, desi parintii protestau, iar bebelusul, scos in sfarsit afara, nu mai respira.

Anastasia, fetita de sase saptamani, este scufundata de preot de trei ori in cristelnita, fara sa-i sustina capul si mai ales fara sa-i astupe caile respiratorii, asa cum se procedeaza cu un bebelus.

La un moment dat, fetita misca spasmodic din maini si nu scoate nici un sunet. Ingerul salvator al Anastasiei a fost un sofer de TIR, aflat si el in biserica, din intamplare, la un alt botez. Facuse cursuri de prim ajutor si a resuscitat-o pe fetita, pana la venirea ambulantei.

Asemenea imagini sunt tot mai dese in bisericile din Romania

Asemenea imagini sunt tot mai dese in bisericile din Romania

Recent, un caz asemanator a avut loc si la o biserica din Bucuresti, atunci cand un baietel a intrat in soc apneic, dupa ce a fost scufundat in apa. In ambele cazuri, copiii si-au revenit, dar au fost si cazuri in care bebelusii au murit, din cauza inecului.