Încă un Mortal Kombat

Apropo.ro / 28.07.2009, 00:00
Încă un Mortal Kombat
Chiar dacă puţini mai cred în succesul filmelor cu lupte, iată că epoca lor n-a apus totuşi. Actorul Chris Casamassa, Scorpionul din “Mortal Kombat” (1995), mizează pe simpatia de care încă se bucură celebrul joc video “Mortal Kombat” şi crede în şansele de reuşită ale unui nou sequel omonim pe marile ecrane.

De cînd a apărut pe piaţă, conceptul “Mortal Kombat” părea un fenomen de neoprit: de la joc video la seria de filme de acţiune, apoi desenele animate "Mortal Kombat: Defenders of the Realm”, serialul TV “Mortal Kombat: Conquest”, nemaipunînd la socoteală producţiile adiacente şi produsele lansate de industria de jucării.

Totuşi, în urmă cu doi ani, producătorii primului proiect cinematografic omonim nu puteau spune cu certitudine dacă va mai exista sau nu o continuare a seriei.

Principala problemă cu care se confruntau era, evident, legată de finanţare. Acum, chiar dacă sîntem în plină criză, se pare că problema banilor a fost rezolvată, de vreme ce “Mortal Kombat: Devastation” îşi anunţă prezenţa pe agenda proiectelor aflate în derulare începînd cu toamna acestui an.