Încălțați cu șlapi roz, la serviciu

De: Marian Andrei / 08.05.2013, 12:20
Încălțați cu șlapi roz, la serviciu
Care ar fi primul gând care v-ar trece prin minte dacă ați vedea într-o zi că toți polițiștii din localitate ar fi îmbrăcați în uniforme dar, în picioare ar avea șlapi roz?

Probabil că nu unul prea elogios la adresa lor, chir dacă, să recunoaștem, la polițiste ar mai merge.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Ei bine, locuitorii din localitatea britanică Winchester au trecut prin această experiență iar șocul le-a trecut atunci când au aflat din comunicatul Poliției motivul care i-a determinat pe oamenii legii să facă acest lucru.

Este vorba, nici mai mult, nici mai puțin, despre susținerea morală acordată organizației Winchester Street Pastor, care îi ajută pe cei care au consumat ceva mai mult alcool să ajungă în siguranță acasa.

Organizația mai este numită „Șlapi și acadele„, pentru că le încalță pe tinerele fete ieșite din baruri cu șlapi roz, pentru că alcoolemia ridicată și tocurile înalte nu fac casă bună împreuna. Cât despre acadele, activiștii organizației le distribuie tinerilor cere ies din baruri pentru a-i tine cu… gura închisă.

Potrivit poliției, rezultatele obținute de „Șlapi și acadele” se văd, numărul accidentărilor, ca și contravențiilor acordate cetelor de tineri gălăgioși au scăzut.