Încasari de 760 de milioane de lei, dupa meciul cu Dinamo

Apropo.ro / 31.08.2004, 10:34
Încasari de 760 de milioane de lei, dupa meciul cu Dinamo
Clubul CFR Cluj a înregistrat încasari de 760 de milioane de lei în urma meciului disputat, duminica, împotriva formației Dinamo București, în etapa a V-a a Diviziei A "Burger". "Am vîndut 8.830 de bilete din totalul de 9.000. Oricum, la meci au fost peste 10.000 de oameni", a

Clubul CFR Cluj a înregistrat încasari de 760 de milioane de lei în urma meciului disputat, duminica, împotriva formației Dinamo București, în etapa a V-a a Diviziei A „Burger”.

„Am vîndut 8.830 de bilete din totalul de 9.000. Oricum, la meci au fost peste 10.000 de oameni”, a declarat președintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Mureșan.

Cîteva sute de spectatori au ramas în afara arenei, iar unii au urmarit partida din copaci sau de pe acoperișul caminului CFR din apropierea stadionului.

Iuliu Mureșan a mai afirmat ca atacantul Adrian Anca ar trebui sa fie convocat de selecționerul Anghel Iordanescu la echipa naționala. „Anca a marcat cinci goluri și, daca mai înscrie de cinci ori, trebuie neaparat convocat. Alți fotbaliști «cu nume» au un gol sau nici unul în actuala ediție de campionat”, a spus Mureșan.

Adrian Anca este de parere ca mai are de așteptat pîna va ajunge sa evolueze în prima reprezentativa: „Sînt alții care își așteapta rîndul la naționala. Dar nici eu n-aș spune nu”, a subliniat fotbalistul.

Selecționerul Anghel Iordanescu a declarat, luni, la reunirea lotului echipei naționale în vederea partidelor cu Macedonia și Andorra, din preliminariile Cupei Mondiale din 2004, ca, în ciuda evoluțiilor bune din acest debut de campionat, Anca nu se afla înca într-o forma care sa-l recomande pentru prima reprezentativa. „Probabil ca, în urma evoluțiiilor bune, pe lista mea ar fi trebuit sa fie Oncica și Anca de la CFR Cluj sau Croitoru de la FCM Bacau, dar aștept ca jucatorii de valoare din campionatul intern sa ajunga la forma pe care trebuie sa o aiba un fotbalist de echipa naționala”, a spus Iordanescu.

Anca are cele mai multe goluri marcate în actuala ediție a Diviziei A, cinci, la fel ca jucatorul Gigel Bucur, de la Sportul Studențesc.

Mediafax