INCENDIAR: Striptease pe scena „X Factor” – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.09.2016, 11:50
INCENDIAR: Striptease pe scena „X Factor” -  FOTO
Vineri seara la „X Factor”, în prima ediţie din acest sezon, telespectatorii Antena 1 se vor afla faţă în faţă cu momente de-a dreptul incendiare. Aşa se face că unul dintre concurenţi va reuţi să îi uimească pe cei patru juraţi pentru că numărul său de la audiţii va include şi un moment de... striptease!

Alex, un student la tehnică dentară, va renunţa la haine şi, cu mişcări languroase, va dansa provocator la bustul gol. Delia va pune picioarele pe birou şi, cu o privire parca hipnotizată, va fredona alături de concurent versuri sugestive ale piesei ”Uptown Funk”.

Şi reacţia lui Horia Brenciu va fi pe măsură: simpaticul jurat îl va întreba pe concurent de ce nu merge la „Tempation Island – Insula iubirii”, iar răspunsul acestuia va smulge hohote de râs: „Numai dacă veniţi şi dumneavoastră”. Totodată jurizarea lui Horia pentru acest moment va rămâne în istoria show-lui „X Factor”. Despre ce este vorba, dar şi dacă atuurile fizice şi spectacolul de striptease oferit de Alex îl vor ajuta să treacă în etapa următoare, telespectatorii Antena 1 vor afla vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediţie din acest sezon.